Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ηλεία: Έφοδος ΣΔΟΕ στις καντίνες της περιοχής – Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr υπήρξαν και σχετικές καταγγελίες για τις τιμές αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν σε πολλές παραλίες που συχνά δεν κόβουν αποδείξεις.

Στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου, ο ΣΔΟΕ στρέφει το ενδιαφέρον του σε παραλίες, καντίνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Στόχος της Δίωξης Οικονομικού εγκλήματος από το πρωί της Παρασκευής αποτέλεσαν οι καντίνες στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν και σχετικές καταγγελίες για τις τιμές αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν σε πολλές παραλίες που συχνά δεν κόβουν αποδείξεις.

Προκειμένου να περιορίσουν το φαινόμενο που παρουσιάζει έξαρση τους θερινούς μήνες και ειδικά από αρχές Αυγούστου, το ΣΔΟΕ κάνει εφόδους και καταγράφει παραβάσεις. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν ήδη να έχουν πέσει βαριά πρόστιμα για έκδοση αποδείξεων και οτιδήποτε αφορά τις ελλειπείς καταστάσεις προσωπικού στις επιχειρήσεις.

Οι ελεγκτές-εφοριακοί του ΣΔΟΕ θα συνεχίσουν να ελεγχθούν επιχειρήσεις που λειτουργούν στο πλαίσιο των γενικευμένων ελέγχων που είναι σε εξέλιξη, με επίκεντρο τα νησιά της Ελλάδας και τους περισσότερο τουριστικούς προορισμούς, για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

pelop.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button