Γεγονότα

Ικριώματα στο Δημαρχείο Αγρινίου: Επείγουσες εργασίες λόγω επικινδυνότητας

epi-dimarxeio-agriniou

Δημοσιοποιήθηκε στην “Διαύγεια” η απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου για την ανάθεση σε τρίτο της ενοικίασης ικριωμάτων για επείγουσες εργασίες λόγω επικινδυνότητας από δομικής άποψης στο κτήριο του ∆ηµαρχείου Αγρινίου, µε απευθείας ανάθεση.

Η ενοικίαση των ικριωμάτων θα κοστίσει 8.000 ευρώ, σύμφωνα με την ίδια απόφαση και ο ανάδοχος υποχρεούται να ξεκινήσει την συναρµολόγηση-τοποθέτηση ικριωµάτων στις όψεις του κτιρίου όπως αναφέρεται στην  σχετική μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του ∆ήµου εντός µίας  ηµέρας από τη στιγµή που θα του ζητηθούν, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής παραλαβής.

Η πληρωµή του προµηθευτή θα γίνει µετά την συναρµολόγηση-τοποθέτηση ικριωµάτων στις όψεις του κτιρίου και την αποσυναρµολόγηση τους µετά την ολοκλήρωση των εργασιών από το συνεργείο του ∆ήµου, µε χρηµατικό ένταλµα πληρωµής που θα συνοδεύεται από τα νόµιµα δικαιολογητικά.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Ως προς την κατάσταση του κτιρίου, ο Δήμαρχος προχώρησε στην απόφαση αυτή μιας και πρόσφατα υπήρξε πτώση υλικού επικάλυψης και για την αποφυγή ατυχημάτων θα γίνει έλεγχος και αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων υλικών από τις ποδιές των παραθύρων κλπ.

Το έργο, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr ,  θα το αναλάβουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button