Θέατρο

«ΟΙΚΟθέατρο»: συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις…

oikotheatro-1

Συνεχίζονται με επιτυχία  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 8η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλε” με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας.

Την Κυριακή 25Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκανοι θεατρικές παραστάσεις του3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτουτάξη Δ1’ καθώς και του2ουΔημοτικού σχολείου Ναυπάκτου τάξη Γ1’με τα έργα« Το ποτάμι που θύμωσε » και « Μια Κυριακή στο δάσος » του Θ. Παπαϊωάννου,  αντίστοιχα.

Τους θεατές καλωσόρισε όπως και κάθε Κυριακή ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του Πράσινο +Μπλε Ξύδης Τάσος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τα δημοτικά σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν. Παρών ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας Σιαμαντάς Γιώργος ο οποίος χαιρέτησε τη δράση, επισημαίνοντας τη σημασία παρόμοιων δράσεων για τον Δήμο Ναυπακτίας. Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν για μία ακόμη φορά τη προσπάθεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

oikotheatro-2Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 3ου Δ.Σ.Ναυπάκτου Τσιλιγιάννη Νίκο δάσκαλο της Δ1’ τάξης  καθώς και στην θεατρολόγο Κανέλλου Λαμπρίνα η οποία είχε και την σκηνοθεσία της παράστασης. Πολλά  συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους εκπαιδευτικούς του  2ου Δ.Σ. Ναυπάκτου κα Πράπα Ζωή δασκάλα της Γ1’ τάξης,καθώς και στην θεατρολόγο  Σταυρογιαννοπουλου Ευθυμία, οι οποίοι με πολύ αγάπη σκηνοθέτησαν και στήριξαν τους μαθητές στην προσπάθειά τους.

oikotheatro-3Την Κυριακή 04 Μαρτίου στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι επόμενες δύο θεατρικές παραστάσεις:

  • «Πολύχρωμα αγγελούδια» της Μαρίας Κίτρα από τη θεατρική ομάδα ΔΣΕκπαιδευτηρίων Πάνου Ναυπάκτου
  • «Το χτικιό της πόλης» του Ιωάννη Τζήκα από το 3ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Δ2’

Είσοδος ελεύθερη…

oikotheatro-4

oikotheatro-5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button