Θέατρο

"ΟΙΚΟθέατρο": παραστάσεις 2ου Δ.Σ. Στρούμπειου Πάτρας και 2ου Δ.Σ. Ναυπάκτου για το περιβάλλον

 oikotheatro-1

Με επιτυχία συνεχίζονται  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων με τιτλο «ΟΙΚΟθέατρο», που διοργανώνει για 8η χρονιά η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε” με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπακτίας.

Tην Κυριακή 18 Μαρτίου υλοποιήθηκαν με επιτυχία οι παραστάσεις του 2ου ΔΣ Στρούμπειου Πάτρας τάξη Δ2’ «Τενκεδούπολή» και η παράσταση «Το όνειρο του σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά από το 2ο ΔΣ Ναυπάκτου τάξη Γ2’. Οι παρευρισκόμενοι γονείς, εκπαιδευτικοί και μικροί θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των  μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

oikotheatro-2Συγχαρητήρια στην θεατρολόγο του 2ουΔ.Σ. Πάτρας, Στρούμπειο  Ζέρβα Τέτη και στον δάσκαλο της Δ2’ τάξης Χαρμπίλo Χρήστοκαθώς και στους εκπαιδευτικούς του 2ουΔ.Σ.Ναυπάκτου Σπυρόπουλου Μαρία δασκάλα της Γ2’ τάξης, στην υποδιευθύντρια ΝάστουΚατερίνα, στην θεατρολόγο Σταυρογιαννοπουλου Ευθυμία  που είχε και την σκηνοθεσία του έργου και στην Νικοπούλου Δήμητρα που επιμελήθηκε τις χορογραφίες.

oikotheatro-3Την επόμενη Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 18.00 στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, παρακολουθήσετε την τελευταία παράστασή, που ετοίμασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ.- μεΑ  Ναυπάκτου, με τίτλο «Όμορφη πόλη».

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button