Θέατρο

"ΟΙΚΟθέατρο": έπεσε η αυλαία με το ΚΔΑΠμεΑ Ναυπάκτου

teatro-prasino-mple-1

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 18 Μαρτίου,οι θεατρικές παραστάσεις των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου , που διοργάνωσε στη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου  για 8η συνεχόμενη χρονιά, ηπεριβαλλοντική Οργάνωση “Πράσινο+Μπλε” σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Η αυλαία έπεσε με την θεατρική παράσταση «Όμορφη πόλη» που παρουσίασαν με πολύ αγάπη τα παιδιά του Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Κ.Δ.ΑΠ- μεΑ  του Δήμου Ναυπακτίας,
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν με συγκίνηση τη προσπάθεια των παιδιών και των φροντιστών τους, εισπράττοντας πολλαπλά μηνύματα. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος του ΚΔΑΠ μεΑ Ναυπάκτου Κονίδας Παναγιώτης, ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Ναυπάκτου Πλούμης Νίκος και η υπεύθυνη ΚΔΑΠ με Καφκιά Άντα. Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους,εκπαιδευτικούς και φροντιστές του κέντρου,καθώς και στην εμψυχώτρια Άντζη Κάντζουαπό τη «Σβούρα» , πουεπιμελήθηκε τη σκηνοθεσία της παράστασης.

teatro-prasino-mple-2“Ευχαριστούμε θερμά όλα τα σχολεία της Ναυπάκτουπου συμμετείχαν στη δράση, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που με πολύ αγάπη και υπομονή καθοδήγησαν τους μικρούς μαθητές των ΔΣ Ναυπάκτου και Πάτρας.

Η δράση υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του προϊόντος βούτηροLurpak της εταιρίας Arla,της1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας και τα υγρά μαντηλάκια WetHankies της εταιρίας ΜΕΓΑτους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Στο «ΟΙΚΟθέατρο 2018» συμμετείχαν συνολικά πάνω από 150 μαθητές και παρακολούθησαν τις παραστάσεις πάνω από 1.500 θεατές.” καταλήγει η ανακοίνωση

teatro-prasino-mple-3

teatro-prasino-mple-4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button