ΕξελίξειςΠολιτική

Ικανοποίηση στη ΝΟΔΕ για την επίσκεψη Μητσοτάκη

po-omilia-mitsotaki31H Nομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει την ικανοποίηση της για την απόλυτη επιτυχία της επίσκεψης του προέδρου του κόμματος, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016.

Αναλυτικά η ανακοίνωση  της Nομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας:

“Ο πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων, ήρθε σε επαφή με τους πολίτες, επισκέφτηκε επιχειρήσεις και μίλησε σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο.

Ο πρόεδρος κ. Κυριάκος Μητσοτάκηςείχε την ευκαιρία να εκφράσει το όραμα του για το μέλλον της χώρας, να αναπτύξει το σχέδιο του για μια διαφορετική οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική αλλά και να καταθέσει τις απόψεις του για την Αιτωλοακαρνανία, τις διεκδικήσεις της οποίας δεσμεύτηκε να στηρίξει.

Είχε άλλωστε την ευκαιρία ο ίδιος να διαπιστώσει και στο Νομό μας πως ο πολιτικός λόγος της Νέας Δημοκρατίας αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση. «Κάθε μέρα που περνά, οι πολίτες αυτής της χώρας στρέφουν το βλέμμα τους στη μια πολιτική παράταξη η οποία μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα του τόπου. Κάθε μέρα που περνά γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για ένα κύμα μεταρρυθμίσεων. Ένα κύμα μεταρρυθμίσεων το οποίο θα ενώσει πολίτες από διαφορετικές προελεύσεις, από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις, τολμώ να πω και από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, σε μια κοινή προσπάθεια: Να βάλουμε ένα φρένο στον κατήφορο, να αποκτήσουμε επιτέλους την Ελλάδα που μας αξίζει, να μπορέσουμε να επιστρέψει το χαμόγελο και η αισιοδοξία στα χείλη των Ελλήνων, να επιστρέψει σε αυτήν την χώρα η αίσθηση του πατριωτισμού, του νέου πατριωτισμού, της ευθύνης απέναντι στη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στους πολίτες που έδωσαν βροντερό «παρών» στην ομιλία του αυριανού πρωθυπουργούκ. Κυριάκου Μητσοτάκη και καλεί όλους τους Αιτωλοακαρνάνες από κοινού να στηρίξουν και να «προσυπογράψουν» την «Συμφωνία αλήθειας».”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close