Δυτική Ελλάδα

Ικανοποίηση προσκόπων για τον ποδηλατόδρομο

epi-podilato

Οι Πρόσκοποι του Αγρινίου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την υιοθέτηση από το Δήμο Αγρινίου μέρους της πρότασής τους για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομου στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρηγανά (Ρουπακιά).

Η σχετική ανακοίνωση από την Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Αιτωλ/νίας, αναφέρει ακόμη:

“Η ψήφιση από το δημοτικό συμβούλιο να κατασκευαστεί ο συγκεκριμένος ποδηλατοδρόμος-πεζόδρομος αποδεικνύει ότι ο Δήμος Αγρινίου και ο Δήμαρχός του Παύλος Μοσχολιός, αξιολογεί τις προτάσεις των υγιών φορέων της πόλης όπως είναι το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Η πρόταση των προσκόπων Αγρινίου είχε κατατεθεί εγγράφως στις 8-2-2013 ύστερα από κάλεσμα της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής   Ανάπτυξης (Τμήμα Τουρισμού) του Δήμου Αγρινίου προς τους φορείς της πόλης, μεταξύ των οποίων και η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης Προσκόπων Αγρινίου, για την υποβολή προτάσεων για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, είχε δε δημοσιευθεί από ημερήσια τοπική εφημερίδα στις 7-3-2013.

Ελπίζουμε στο μέλλον να αποφασιστεί και να υλοποιηθεί και το κύριο σκέλος της πρότασής μας, η επέκταση του ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομου κατά μήκος της λίμνης Τριχωνίδας μέχρι τα όρια του δήμου στη Δογρή όπως τεκμηριωμένα παρουσιάζεται στην πρότασή μας η οποία είναι στη διάθεση των ΜΜΕ.

Οι Πρόσκοποι Αγρινίου είναι στη διάθεση της δημοτικής αρχής για να προσφέρουν κάθε βοήθεια με την εμπειρία και τις γνώσεις τους, όπως επανειλημμένα έχουν αποδείξει, προς όφελος των νέων της περιοχής μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button