Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ικανοποίηση στο Κέντρο Πρόληψης “Οδυσσέας” για την διημερίδα περί “βίας στην πόλη”

Στις 23 & 24 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο, διημερίδα με θέμα «συζητήσεις …βίας στην πόλη». Διοργανωτές ήταν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου & το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας» – ΟΚΑΝΑ. Συνδιοργανωτές ήταν η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Αγρινίου.

Τις εργασίες της διημερίδας χαιρέτησαν η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου με γραπτό της μήνυμα, ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Γεώργιος Βαρεμένος, ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης & ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής όπως και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας & Ακαρνανίας.

Το “παρών” έδωσαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Ταξίαρχος Δημήτριος Παπαευθυμίου, Επιτελικά Στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ο Εισαγγελέας Εφετών Αγρινίου, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Ευθύμιος Γρίβας, Όλγα Πιστιώλη –Σαλακίδου & Μαρία Παπαγεωργίου, Πρόεδροι ΔΣ Φορέων, Εκπρόσωποι Φορέων, Διευθυντές Υπηρεσιών καθώς και πλήθος συμπολιτών μας.

Συντονιστές των πάνελ ήταν ο Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής και η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, Dr Αθανασία Δημητρίου, ενώ ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου, Γεώργιος Πέτρος έκανε το κλείσιμο των συζητήσεων.

Εισηγητές ήταν οι ακόλουθοι: ο Πρόεδρος Εφετών του Εφετείου Αθηνών, Φίλιππος Μανώλαρος, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του «Οδυσσέας» Dr. Aθανασία Δημητρίου, ο Καθηγητής Νομικής ΕΚΠΑ, Λεωνίδας Κοτσαλής, ο Δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων Ευτυχία Μανιάκη, ο Αστυνόμος Β της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου Νικόλαος Κώστας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Χριστόφορος Χρόνης & ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστος Καζαντζής.

Η Επιστημονικά & Διοικητικά Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» – ΟΚΑΝΑ, εκ μέρους της Διεπιστημονικής Ομάδας της Υπηρεσίας, ευχαριστεί θερμά:

-τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας,
-τον τηλεοπτικό σταθμό «Τηλεόραση Αχελώος» για την τηλεοπτική κάλυψη και την επικοινωνία της εκδήλωσης καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. (εφημερίδες και ηλεκτρονικό τύπο) για την απύθμενη αρωγή τους, την επικοινωνία της εκδήλωσης.
-καθώς και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας για τη διακριτικότατη περιφρούρηση & ασφάλεια της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button