ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ικανοποίηση και ευχαριστίες Αποστολάκη για τη χρηματοδότηση έργου στο παραλιακό μέτωπο Παλαίρου

Τη χρηματοδότηση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας του Ν. Αιτωλοακαρνανίας με το ποσό των εννιακοσίων χιλιάδων ευρώ (900.000,00€), σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 Επιχορήγηση των ΟΤΑ για «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της χώρας» αποφάσισε σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών.

Για την εξέλιξη, είχε ενημερώσει σχετικά προ δεκαημέρου ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Κώστας Καραγκούνης.


Η σχετική δήλωση του δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη:

«Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από πολλές συζητήσεις και συναντήσεις του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας, κ. Γεώργιου Αποστολάκη με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, εγκρίθηκε το ποσό των 900.000€ για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το παραλιακό μέτωπο Παλαίρου εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Η υλοποίηση του εν λόγω έργου αποκατάστασης θα δώσει τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται όλον αυτόν τον καιρό τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι ταξιδιώτες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό κ. Πέτσα και τους συνεργάτες του για την κατανόηση που επέδειξε και την άμεση εξεύρεση λύσης σε αυτό το μείζον πρόβλημα της περιοχής μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή καθοριστική ήταν η βοήθεια του Βουλευτή κ. Καραγκούνη καθώς επίσης και το προσωπικό ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη τους οποίους και ευχαριστώ θερμά».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button