ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ικανοποίηση για τη δέσμευση Τσίπρα για το Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία

Μετά την σχετική πρόσκληση προς αρχηγούς κομμάτων και υποψηφίους βουλευτές να δεσμευτούν για το έργο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία) υπήρξαν οι παρακάτω δηλώσεις από τους δυο πολιτικούς αρχηγούς της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα αυτό, οι οποίες και κοινοποιούνται για ενημέρωση προς στους πολίτες στην Αιτωλοακαρνανία και Ευρυτανία.

Κυριάκος Μητσοτάκης, Αγρίνιο 29-04-2023: «Δύο μεγάλα θέματα τα οποία αφορούν το Αγρίνιο. Το πρώτο, ένα ζήτημα το οποίο τίθεται πάντα. Η σύνδεση, η ασφαλής οδική σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Οι μελέτες θα ωριμάσουν μέσα στον επόμενο χρόνο. Δεσμεύομαι ότι αυτή η σύνδεση, που θα μας στοιχίσει περί τα 100 εκατομμύρια, θα γίνει πράξη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».


Αλέξης Τσίπρας, Αγρίνιο 14-05-2023: «Έχουμε στόχο και δεσμευόμαστε να γίνει πραγματικότητα ο οδικός άξονας Πλατυγυάλι – Αγρίνιο – Καρπενήσι – Λαμία. Να συνδεθεί η Αιτωλοακαρνανία με την Κεντρική Ελλάδα και τον κεντρικό άξονα, τον ΠΑΘΕ. Και να συνδεθεί επίσης το Αγρίνιο με την Ιόνια Οδό, ένα έργο πνοής για όλη τη Δυτική Ελλάδα που εμείς κάναμε πράξη, εμείς ολοκληρώσαμε».\

«σ.σ. όπως είναι γνωστό ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην ομιλία του στο Αγρίνιο, δεν έκανε καμιά τοπική αναφορά).

Το Συντονιστικό που έχει συσταθεί για τη διεκδίκηση του οδικού άξονα, επισημαίνει πάντως, ότι από το ΠΑΣΟΚ υπήρξαν διακριτές και εναργείς αναφορές από τους υποψηφίους βουλευτές συνολικά για το έργο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι- Λαμία.

Η σχετική ενημέρωση, καταλήγει:

«Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό ότι υπήρξε αναφορά για το συνολικό έργο από αρχηγό κόμματος που διεκδικεί την εξουσία. Το Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία οφείλει να είναι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων της περιοχής μας.
Η Αιτωλοακαρνανία πρέπει να λάβει επιτέλους αυτά που δικαιούται και η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μάϊου να της δώσει όλα αυτά που της οφείλουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button