Γεγονότα

Ικανοποίηση από τις ανακοινώσεις Γεωργιάδη για το παλιό νοσοκομείο

epi-nosokomeio-agrinioΑρκετά ενημερωμένος με τα ζητήματα υγείας στην Αιτωλοακαρνανία εμφανίστηκε το Σάββατο ο υπουργός Υγείας που βρέθηκε στο Μεσολόγγι για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής της ΝΔ. Ο υπουργός καθησύχασε τους Μεσολογγίτες για το νοσοκομείο του Μεσολογγίου, έκανε λόγο για προσλήψεις και καμιά κατάργηση υγειονομικής μονάδας στο νομό, ενώ ήταν σαφής σχετικά με την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του παλιού νοσοκομείου του Αγρινίου, που όπως είναι γνωστό, πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας είναι η στέγαση σε αυτό όλων των υπηρεσιών που σχετίζονται με την υγεία στο Αγρίνιο (ιατρεία – υπηρεσίες ΕΟΠΥΥ, λοιπά Ταμεία κλπ).

Ζήτησε μάλιστα από τη Διοίκηση του νοσοκομείου να προχωρήσει τις διαδικασίες σε αυτήν την κατεύθυνση, ώστε το κτίριο να επισκευαστεί όπου χρειάζεται και μετά να μεταφερθούν οι υπηρεσίες εκεί.

Οι ανακοινώσεις αυτές  έγιναν δεκτές με -συγκρατημένη- ικανοποίηση στο Αγρίνιο, αφού ο δήμος έχει στείλει επανειλημμένα επιστολές με το σχετικό αίτημα, χωρίς να λάβει επίσημη απάντηση όμως. Το γεγονός όμως ότι οι δηλώσεις Άδωνη κινούνται στην κατεύθυνση των προτάσεων του δήμου Αγρινίου κρίνεται ως θετικό. Απομένει βεβαία να ξεκινήσει άμεσα και η υλοποίηση τους, για την οποία υπεύθυνη είναι η Διοίκηση του νοσοκομείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button