Ροή Ειδήσεων

«Ιερό, αλέστα, λιμοί, χάος» η λύση του γρίφου στο παιγνίδι "Ιερή Πόλη: the game – Η Δολοφονία"

ieri-poli-paixnidi«Ιερό, αλέστα, λιμοί, χάος», είναι η απάντηση στον γρίφο που κλήθηκαν να επιλύσουν οι 28 ομάδες που συμμετείχαν, χθες, στον παιγνίδι “ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ: the game – Κεφάλαιο Ι: Η Δολοφονία”   που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Μεσολόγγι, από τον σύλλογο «Φίλοι της Μουσικής Δ. Σολωμός» και την Κοινωφελή του δήμου της πόλης.

Τα 160 μέλη των 28 ομάδων από το πρωί έως αργά το απόγευμα της Κυριακής κλήθηκαν να λύσουν μυστήρια, γρίφους, αινίγματα, να περάσουν δοκιμασίες και να συνδυάσουν πληροφορίες και στοιχεία, ώστε να φτάσουν στο τέλος, ολοκληρώνοντας την αποστολή τους με την επίλυση του γρίφου.

Η τελική απάντηση ήταν μιας μορφής ακροστιχίδας γραμμάτων που περιεχόταν στις 19 απαντήσεις αντίστοιχων ερωτήσεων που κλήθηκαν να απαντήσουν οι δυο ομάδες που έφθασαν στον «τελικό». Τη λύση βρήκε η ομάδα «Οίκος Αρσένη» του Κώστα Πετρόπουλου.


Τέλος καθόλη τη διάρκεια του παιγνιδιού ιδιαίτερη αίγλη, του έδωσε, η φυσική παρουσία των μελών του «Λιάρου» με τις ιστορικές φορεσιές τους,  που προσέδιδαν στο παιγνίδι μια ξεχωριστή σοβαρότητα και κυρίως «μετέφεραν» στους συμμετέχοντες, την εικόνα του πολιορκημένου Μεσολογγίου.

Φωτό: Σπυριδούλα Μάγαλου

http://messolonghinews.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button