«Ηχηρό μήνυμα αλλαγής» στη μεγάλη συγκέντρωση της Ντίνας Κατσαρή στο Αγρίνιο (φωτο)

«Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μου, δεν ήμουν μια από εσάς… Ήμουνα μαζί με εσάς».

Με τα παραπάνω λόγια καρδιάς η υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ντίνα Κατσαρή ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από τους εκατοντάδες Αιτωλοακαρνάνες που παρευρέθησαν στη μεγάλη προεκλογική της συγκέντρωση, χθες Τετάρτη, 3 Μαΐου, στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.


Μία συγκέντρωση στην οποία έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Αιτωλοακαρνανίας, φίλοι της παράταξης, εκπρόσωποι του αυτοδιοικητικού κόσμου, σύντροφοι και συνοδοιπόροι, οι οποίοι και της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Από το βήμα στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ, χώρος με ιδιαίτερη σημασία για την ίδια, καθότι υπηρέτησε τον Πολιτισμό του Δήμου Αγρινίου επί σειρά ετών, υπογράμμισε δε ότι «για μένα η Αιτωλοακαρνανία ουδέποτε υπήρξε εφαλτήριο, ήταν και θα παραμείνει ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ».

Κάνοντας σύντομη ιστορική αναδρομή στο έργο και τις τομές του ΠΑΣΟΚ  στο δημόσιο βίο, έστειλε ηχηρό μήνυμα επιστροφής του Κινήματος στην αρμόζουσα θέση του στο πολιτικό στερέωμα, ξεδιπλώνοντας τις προγραμματικές του θέσεις.

Ιδιαίτερη υπήρξε η βαρύτητα που έδωσε στην ομιλία της στις διεκδικήσεις της Αιτωλοακαρνανίας. Δεσμεύτηκε να δώσει αγώνα μαζί με τους συμπολίτες της, πέρα και έξω από τα κομματικά όρια και προσωπικές στρατηγικές, για την υλοποίηση του Διευρωπαϊκού δικτύου Πλατυγιάλι-Αστακός-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία και την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.

Για την απόκτηση Πανεπιστημιακών Τμημάτων υψηλής ζήτησης συνδεδεμένα με το παραγωγικό μοντέλο, για ίδρυση Κτηνιατρικής σχολής, για ισχυρή και βιώσιμη Γεωπονική σχολή, για ανάδειξη και ενίσχυση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε επαρχίας του νομού, για την στελέχωση των  νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου και για την αξιοποίηση του πολιτιστικού και αρχαιολογικού πλούτου της Αιτωλοακαρνανίας, για την Αιτωλοακαρνανία στο προσκήνιο.

«Σας χρωστώ πολλά και κυρίως σας χρωστάω να μην σας διαψεύσω», τόνισε, καταλήγοντας ότι «Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, παίρνουμε απόφαση αλλαγής. Γιατί το ισχυρό ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής για το μέλλον της χώρας.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο Ντίνα Κατσαρή ΠΑΣΟΚ