Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου: Επισκέψεις στο τμήμα Ερυθρού Σταυρού και στο Γηροκομείο

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από τον Ιατρικό Σύλλογο

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Γεώργιος Αγραφιώτης, με τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Σταμάτη και τον Γενικό Γραμματέα Χαράλαμπο Ρώσσα, επισκέφτηκαν σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 το Περιφερειακό τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο συλλογής τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Με ιδιαίτερη χαρά ο Πρόεδρος κ. Μπόκας Κωνσταντίνος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ χαιρέτισε αυτή τη πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και προχώρησε στην ενημέρωση, σχετικά με τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού τόσο στο Αγρίνιο όσο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Αιτωλοακαρνανίας.


Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και την επιθυμία για στενή συνεργασία και διαβεβαίωσε πως ο Ι.Σ.Α. θα σταθεί αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια. Στη συνέχεια το προεδρείο μετέβη στο Γηροκομείο της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου όπου τους υποδέχτηκε η υπεύθυνη Μαρία Μπαλιάτσα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου για άλλη μια φορά και όπως το απαιτούν οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων δείχνοντας ευαισθησία και αλληλεγγύη, προχώρησε σε μια ακόμη προσφορά αγάπης με την παράδοση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button