Δυτική Ελλάδα

Η βράβευση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου από την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (φωτο)

elepap-vravefsi-pansy (1)
Την περασμένη Κυριακή 21 Ιανουαρίου στην Αθήνα βραβεύτηκε η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου από την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΛΕΠΑΠ για την βράβευση:
Είναι μεγάλη τιμή για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου η πρόσκληση για βράβευση της, από ένα σωματείο μεγάλης εμβέλειας στο κοινωνικό γίγνεσθαι, όπως η ΠΑΝ.ΣΥ. Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία με έδρα την Αθήνα. Στις 21/01/2018 με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας προγραμματίστηκε η βράβευση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ως φορέα κοινωνικής προσφοράς στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αποδέχτηκε την βράβεση και παρέλαβε το βραβείο δια του προέδρου της Επαμεινώνδα Τάνταρου, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο DIVANΙ CARAVEL. Παρόντες ήταν η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών κ. Μαριάννα Μόσχου και άλλα μέλη της τοπικής διοικούσας επιτροπής. Η ΤΔΕ ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση που ευαισθητοποιήθηκαν για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ το ΔΣ της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Χολή Παναγιώτη.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

elepap-vravefsi-pansy (2)

elepap-vravefsi-pansy (3)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button