Η Συντονιστική των αγροτών ευχαριστεί μετά την πετυχημένη κινητοποίηση στο Αγρίνιο

Διαχωρίζει τη θέση της από τυχόν εντάσεις που προκλήθηκαν

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων του Ν. Αιτωλ/νίας αισθάνεται την ανάγκη, με σχετική της ανακοίνωση, μετά το πέρας της πετυχημένης συγκέντρωσης-συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο τη Δευτέρα 22/01/2024, να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι παρευρέθησαν αλλά και όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

θα ήθελε να ευχαριστήσει τον δήμαρχο της πόλης, κ. Γιώργο Παπαναστασίου, τον εντεταλμένο Σύμβουλο του Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Κοντογιάννη, τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, τον εκπρόσωπο του Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, κ. Σωκράτη Γεωργούση, τον εκπρόσωπο του Αγροτικού Συλλόγου Αγράφων, κ. Γιάννη Γιαννούλη και τέλος τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ, κ. Γιώργο Λεχουρίτη, οι οποίοι ανέβηκαν στο βήμα και μίλησαν, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αιτωλοακαρνανίας.


Η σχετική ανακοίνωση, συνεχίζει:

«Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί ότι οποιαδήποτε ένταση και μικροπαρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης δεν ήταν στις προθέσεις της Συντονιστικής Επιτροπής και, φυσικά, κρίνονται ανώφελες και κατακριτέες από μέρους της. Το μήνυμα όλης αυτής της κίνησης ήταν να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας του νομού μας και να προταθούν λύσεις με τρόπο ειρηνικό και δημοκρατικό.

Κλείνοντας, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η συγκέντρωση και να εκφράσουν την επιθυμία τους για περαιτέρω συνεργασία και διάλογο με όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να επιλυθούν τα καίρια προβλήματα του κλάδου της αγροκτηνοτροφίας».

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγρίνιο κινητοποίηση Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών