ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Η συγκινητική ανάρτηση του Β. Φεύγα για την γυναίκα του που «έφυγε» από καρκίνο

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Με εθελοντική αιμοδοσία στα ογκολογικά νοσοκομεία της χώρας τίμησε την ημέρα κατά του καρκίνου η Νέα Δημοκρατία, αφιερώνοντας τη δράση στο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Έφη Μυροθέου, η οποία έχασε πρόσφατα τη μάχη με τη νόσο.

Η Έφη Μυροθέου ήταν σύζυγος του Βασίλη Φεύγα, Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ και υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

«Στο πρόσωπο της τιμούμε όλους όσους χάσαμε και δεν είναι κοντά μας αλλά και όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί μας στη ζωή!» ανέφερε ο Βασίλης Φεύγας με μία συγκινητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του αναφέρει:


«Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου η σημερινή. Το μυαλό μας πηγαίνει σε αυτούς που χάσαμε, αλλά και σε αυτούς που δίνουν τη μάχη και είναι πολλοί και βρίσκονται δίπλα μας. Χάρη στην πρόοδο τη επιστήμης όλο και περισσότεροι βγαίνουν νικητές και αυτό δίνει ελπίδα και αισιοδοξία.

Υπάρχουν και αυτοί που χάνουν τη μάχη, όπως η αγαπημένη μας Έφη, πριν από μισό χρόνο. Μας λείπει αλλά μας συντροφεύουν οι αναμνήσεις, το θάρρος και η δύναμη με την οποία κοίταξε στα μάτια τον καρκίνο, η υπομονή και η επιμονή στις δύσκολες ώρες η αγάπη και η στοργικότητα έως την ώρα που έκλεισε τα μάτια της για το αιώνιο ταξίδι.

Στην Έφη αφιέρωσε η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τη σημερινή ημέρα. Στο πρόσωπο της τιμούμε όλους όσους χάσαμε και δεν είναι κοντά μας αλλά και όσους δίνουν τον δικό τους αγώνα για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί μας στη ζωή»

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Αφιερωμένη στο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Έφη Μυροθέου που έφυγε από τη ζωή μέσα στην πανδημία, δίνοντας θαρραλέα μάχη με τον καρκίνο, η σημερινή δράση της Νέας Δημοκρατίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Νοιαζόμαστε», η Γραμματεία Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στα ογκολογικά νοσοκομεία της χώρας η οποία πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Στο πλαίσιο της δράσης, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ των οποίων ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και σύζυγος της Έφης Μυροθέου Βασίλης Φεύγας και η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου επισκέφθηκαν το Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας» και έδωσαν αίμα για τους ανθρώπους που νοσούν.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου δήλωσε: «Η πανδημία δυσχέρανε ακόμη περισσότερο τη ζωή των ογκολογικών ασθενών. Το εμβόλιο που έχουμε πλέον στα χέρια μας αναπτερώνει την παγκόσμια ελπίδα. Η πιο μεγάλη όμως δύναμη πηγάζει από τον συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη. Με τον εθελοντισμό ενισχύουμε όσους αγωνίζονται για τη ζωή τους και αντλούμε κουράγιο ενθυμούμενοι όλους αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας. Ανάμεσα τους και τη φίλη μας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Έφη Μυροθέου. Στη μνήμη της αφιερώνουμε τη σημερινή μας δράση».

Μετά την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπρατάκος σημείωσε: «Στην κρίσιμη αυτή κατάσταση της πανδημίας, οι ανάγκες σε αποθέματα αίματος είναι διαρκώς αυξανόμενες. Όλοι μπορούμε, διαθέτοντας μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας, να χαρίσουμε το πολύτιμο δώρο της ζωής σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Με την αιμοδοσία, δείχνουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας στους ασθενείς».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button