Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η Σκανδιναβία επιλέγει… Ήπειρο! Και νέα πτήση από το Γκέτεμποργκ

Η Ήπειρος μπαίνει δυναμικά πλέον στον τουριστικό χάρτη της Σκανδιναβίας και η αρχή που έγινε πριν από έναν χρόνο, αρχή με πολλές δυσκολίες, έχει την καλύτερη συνέχεια. Και σ’ αυτή καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει η Apollo και τα στελέχη της, επιλέγουν σταθερά πλέον την Ήπειρο και πολλαπλασιάζουν τις πτήσεις τσάρτερ.
Αξιοσημείωτο είναι πως πέρα από τις παραθαλάσσιες περιοχές, όπως η Πάργα και τα Σύβοτα, στις επιλογές μπαίνουν σταδιακά και τα ορεινά, αρχής γενομένης από το Πάπιγκο! Την τρέχουσα θερινή περίοδο, η Apollo φέρνει πτήσεις τσάρτερ από την Κοπεγχάγη και την Στοκχόλμη, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός για το 2019!

Στον σχεδιασμό της είναι να φέρει πτήσεις από το Όσλο και το Ελσίνκι.


Πριν από μία βδομάδα ανακοίνωσε ήδη την πτήση από την Κοπεγχάγη, η οποία θα ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου του 2019 για τρίτη πλέον χρονιά.

Και τώρα ανακοινώθηκε μία ακόμη νέα πτήση.

Η Apollo, από τις 17 Μαΐου του 2019, ξεκινά τις πτήσεις από το Γκέτεμποργκ στα Γιάννινα. Οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Παρασκευή με σκοπό την μεταφορά τουριστών στην Ήπειρο.

Το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων λοιπόν αποδεικνύεται ότι έχει καταλυτικό ρόλο στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή.

Οι προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα, από την Περιφέρεια, τον Δήμο, την Ένωση Ξενοδόχων, τον αερολιμενάρχη και από άλλους φορείς αποδίδουν καρπούς και σίγουρα θα πρέπει να έχουν ανάλογη συνέχεια.

Όπως συνέχεια και μάλιστα γρήγορη πρέπει να έχουν τα έργα επέκτασης και εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου που έχουν εισέλθει στο πιο κρίσιμο σημείο τους.

Στο σημείο που βρίσκονται δεν χωρούν καθυστερήσεις καθώς αυτές μπορεί να έχουν συνέπειες στην λειτουργία του και στην εξυπηρέτηση των επιβατών.

epiruspost.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button