Ροή Ειδήσεων

Οι Πρόσκοποι του Αγρινίου μας καλούν και φέτος να γίνουμε Άι Βασίληδες

draseis-proskopoi-xristougenna“Εμείς οι Πρόσκοποι Αγρινίου για 3η συνεχόμενη χρονιά προσπαθούμε με την βοήθεια των συμπολιτών μας να χαρίσουμε χαμόγελα σε παιδιά που θα “ξεχάσει”  ο Άγιος Βασίλης”

Εδώ και δύο χρόνια τέτοιο καιρό   οι Πρόσκοποι Αγρινίου ξεκίνησαν  να υλοποιούν μια πρωτοβουλία πρωτόγνωρη για την πόλη και καινοτόμα στα Προσκοπικά δρώμενα. 
Σχεδίασαν  και χάρισαν χαμόγελα σε σκυθρωπά και λυπημένα παιδικά προσωπάκια μέσω μιας δράσης που σκοπό είχε να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

Την δράση αυτή επαναλαμβάνουν και φέτος οι Πρόσκοποι, που ενημερώνουν σχετικά με ανακοίνωση τους:
“Ζητήσαμε από τα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας να μας φέρουν γράμματα από παιδάκια που θα τα “ξεχνούσε” ο Άγιος Βασίλης. Τα συγκεντρώσαμε και τα κρεμάσαμε σε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κεντρική Πλατεία, και σε μια σεμνή όσο και συναισθηματικά φορτισμένη τελετή Φορείς, Σύλλογοι, Καταστηματάρχες και πολίτες ανέλαβαν να υλοποιήσουν την επιθυμία των παιδιών που δεν ήταν άλλη από το να έχουν και αυτά την χαρά να τα επισκεφτεί ο Άγιος Βασίλης.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Ντυθήκαμε Άγιο-Βασίληδες πήραμε την κουδούνα μας και μοιράσαμε τα δώρα από σπίτι σε σπίτι. Δεν σταθήκαμε σε απρόσωπες δράσεις, δεν σταθήκαμε στα συνηθισμένα ευχολόγια, δεν σταματήσαμε να θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα εισέπρατταν το χαμόγελο των παιδιών. Τα συναισθήματα που εισπράξαμε δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε μια κόλλα χαρτί, ήταν δυνατά τρυφερά και πολλές φορές νοιώσαμε μια γροθιά στο στομάχι απ’ όσα βιώσαμε. Όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει αν δεν συμμετείχαν στην δράση μας όλοι αυτοί που πρόσφεραν τα δώρα και όλοι αυτοί που πίστεψαν με εμάς, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε να χαρίσουμε χαμόγελο σε κάποια παιδιά, στους Προσκόπους του Αγρίνιου. 
Πέρυσι καταφέραμε να χαρίσουμε 148 χαμόγελα , πριν δυο χρόνια 118 χαμόγελα .

Φέτος με την βοήθεια όλων μας θέλουμε να φτάσουμε τον αριθμό αυτόν ακόμα υψηλότερα, όσο υψηλότερα γίνεται. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και φέτος μέσα από την δημοσιοποίηση της δράσης μας σε όσο το δυνατόν περισσότερο κοινό.

Ελάτε να κάνουμε πράξη το μήνυμα των Χριστουγέννων και να χαρίσουμε  χ α μ ό γ ε λ α!!!!

Ελάτε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 11:00πμ στην Πλατεία Δημοκρατίας

Γιατί  «…προτιμούμε το χαμόγελο από το δάκρυ ενός παιδιού».

Ας γίνουν αυτά τα Χριστούγεννα η φάτνη που θα γεννηθούν πολλά παιδικά αθώα χαμόγελα

Καλές Γιορτές με υγεία και χαρά από εμάς τους Προσκόπους Αγρινίου

Με την βοήθεια όλων θα τα καταφέρουμε!!!

Από εσάς ζητάμε ,  αν θέλετε να συμμετέχετε  και να αγοράσετε ένα δώρο για ένα παιδί ,όπως αυτό  θα προκύψει από την εκδήλωση μας .

Παράλληλα και με δεδομένη την καταστροφή που υπέστησαν πολλά δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε και τα σχολεία αυτών των περιοχών μέσα στην δράση μας .”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button