Δυτική Ελλάδα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης (ΠΔΕΔΕ) στο Forum Ανάπτυξης 2015

po-forum-2014-4
Το Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12:30 έως 14:30 στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (Αίθουσα ΙΙΙ), στην Πάτρα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕΔΕ) θα συμμετάσχει στις εργασίες του 18ου Money Show Patras στο πλαίσιο του Forum Ανάπτυξης 2015 με τις ακόλουθες εισηγήσεις:

«Αποτίμηση της εμπειρίας των ομάδων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην πρόσφατη Ολυμπιάδα στο Κατάρ (6-8/11/2015). Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Ανέστης Βωβός, Όλγα Σταυροπούλου, Βαγγέλης Τσουραμάνης, εκπαιδευτικοί ΠΕ19-Πληροφορικής, μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριές τους που εκπροσώπησαν πρόσφατα τη χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη συνέχεια θα αναπτυχθεί το θέμα: «Δίκτυο πρόληψης και αντιμετώπισης φαινομένων σχολικής βίας και εκφοβισμού», ενώ το κλείσιμο θα γίνει με την εισήγηση: «Ετικέτα Ψηφιακής Ασφάλειας για το Διαδίκτυο που θέλουμε».

Οι ανωτέρω εισηγήσεις οι οποίες εντάσσονται στην κεντρική θεματική «Καινοτομία και ασφάλεια στο σχολείο» δίνουν έμφαση στα πεδία της έρευνας, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης.

Τον συντονισμό της συνεδρίας θα πραγματοποιήσει η κ. Σοφία Π. Χριστοπούλου, Προϊσταμένη Επιστημονικής – Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ/θμιας Εκπ/σης στην ΠΔΕΔΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close