ΘέατροΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Η παράσταση «Μιλώ για σένα, Πατρίδα» στον αύλειο χώρο του Μουσείου Κατράκη

Από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, προσκαλούν τους πολίτες στη θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου «Μιλώ για σένα, Πατρίδα», που θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Κατράκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου.

Η θεατρική παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922 και αποτελεί μία προσπάθεια σύνδεσης των δράσεων του Μουσείου Κατράκη με το κτίριο Χρυσόγελου προκειμένου να αναδειχθεί το Μουσείο Κατράκη ως χώρος ενεργού πολιτισμού και ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 18 Ιουλίου του 2022 και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Μουσείου, στο Αιτωλικό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με επιτυχία η μουσική Παράσταση «Νύχτες φεγγαριού στο νερό»

Εξάλλου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Τομέας Πολιτισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στην περιοχή Δασάκι, στο λιμάνι της Ι.Π Μεσολογγίου, την Τετάρτη 13 Ιουλίου του 2022 τη μουσική παράσταση με τίτλο «Νύχτες Φεγγαριού στο νερό».

Με τους εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες, Αλέξανδρο Μποτίνη (στο τσέλο) και Ευαγγελία Κιοσόγλου (στην άρπα).

Η εκδήλωση έτυχε εξαιρετικής απήχησης στο κοινό, καθώς πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη μουσική παράσταση, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και ιδιαίτερα θετικά σχόλια, αφού οι μελωδίες, που είχαν την τύχη να απολαύσουν οι ακροατές, σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της λιμνοθάλασσας και την εμφάνιση της πανσελήνου δημιούργησαν ένα θέαμα και ακρόαμα υψηλού επιπέδου, άρρηκτα συνυφασμένο με το ιδιαίτερο «χρώμα» της τοποθεσίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Τομέας Πολιτισμού θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς το κοινό για την απήχηση και την στήριξη που επεφύλαξε στην εκδήλωση αυτή και υπόσχεται μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button