PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Η ουρά για τα ράπιντ τεστ στο Δημαρχείο δεν θα βόλευε καλύτερα κάπου αλλού;

Να το ξεκαθαρίσουμε. Καλώς γίνονται ράπιντ τεστ στο Αγρίνιο και καλώς γίνονται στο κέντρο. Δεν χωράνε ημίμετρα στις συνθήκες που υπάρχουν.

Όμως, το έχουν αναφέρει πολλοί πολίτες και το επαναφέρουμε συχνά και όσοι δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο μπροστά από το δημαρχείο:


Οι μεγάλες ουρές(φωτο), που παρατηρούνται γιατί πολλοί χρειάζονται ράπιντ τεστ για τις μετακινήσεις και τις δραστηριότητές τους, δημιουργούν μια εικόνα που “μπλοκάρει” τον χώρο και κάνει και μια έμμεση ζημιά στα μαγαζιά τριγύρω.

Συν το γεγονός ότι οι αποστάσεις είναι μικρές και ο συγχρωτισμός είναι φανερός.

Επειδή, το ξαναλέμε, δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις, μήπως κάποιο άλλο κοντινό στο κέντρο σημείο είναι πιο πρόσφορο;

Για παράδειγμα, η περιοχή των τρένων ή(γιατί όχι;) οι δημοτικές αποθήκες με την τεράστια έκταση πάρκινγκ απέναντι από το Παπαστράτειο Μέγαρο, δεν θα ήταν πιο κατάλληλα σημεία;

ο (υ)περαστικός

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

 1. Ενδιαφέρουσα η (δις..) παρατήρηση … ενδιαφέρουσα και η Διπλή πρόταση Εναλλακτικών….

  Τώρα , όμως Υπολόγισε τα Εξής:

  1ον – κύριο: Λόγω πανύψηλων θερμοκρασιών Εποχής (υποθέτω ότι ετούτος είν’ ο λόγος…) τα “ράπιντ” στο Δημαρχείο , αντί να διαρκούν μέχρι ώρα 15:00 όπως μέχρι πρότινος , σταματούν κάπου 12:00 – 12:30…..

  Άν και το σημείο περισυλλογής δειγμάτων είναι σκιασμένο , στη ζώνη περιστυλίου …. ενώ εκεί η Χ. Τρικούπη κάποια δεντράκια – σκιές – πεζούλια… παγκάκια διαθέτει….

  Από δυο – τρεις εμπειρίες …. δικών μου “τεστς” (ΟΚ, πολύ νωρίτερα άνοιξη – αρχές καλοκαιριού, οπότε βρισκόμουν Πατρικό Αγρίνιο… ) επίσης με Ζέστη και … ντάλα Ήλιο , όλοι οι αναμένοντες είχαμε τη δυνατότητα να αποσυρρόμαστε σε σκιές …. ακόμη και στα γύρω καφέ … για καφέ ή αναψυκτικό … κι Όλη η Ουρά να Σέβεται τη ΣΕΙΡΑ …. που χου Ξέροντας καθένας ότι ο “μπροστινός – ή” , άραξε στη δροσιά ή στο καφέ …. αλλά πάντα προηγούνταν στην Αναμονή!..

  Αγρινιώτικο Respect Συμπεριφοράς- Να λέμε και τα τωόντι ΚΑΛΑ ΜΑΣ!….

  ….
  Σε αυτή τη βάση: Ο “παληός” σταθμός (μακρύτερα , κάπως…) & αρκετά κοντά στο ΚΑΠΗ , όπου γίνεται η πρωινή βάρδια “ράπιντ” ΔΕΝ ξέρω εάν πληροί στο γύρω Χώρο του συνθήκες Δροσιάς , συν ότι η μετακίνηση , με τα πόδια προς τα εκεί …. διαδρομή ανοιχτών Χώρων και Τσιμέντων κάτω από Δυνατό Ήλιο…. Ε;;…

  Το πιο Κοντινό σημείο Αποθήκες Παππαστράτου – Δήμου – Υπηρεσίες Δήμου , πάλι τριγύρω είν’ ακάλυπτο… εκτός εάν οι προς “τεστ” στριμωχτούν στην Ισόγεια “στοά” – περιστύλιο….

  Συμμεριζόμενος , πάντως , τον Προβληματισμό του Συντάκτη …. για “εναλλακτικές” , εύκολης πρόσβασης , με την πρϋπόθεση προστασίας από τον “Ήλιο τον Ηλιάτορα” του Νομπελίστα Ποιητή και του Τσιμεντένιου Αγρινίου Μας….

  Νομίζω …. Νομίζω , λέω, πως μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα …. μάλλον Δυνατότητες Προσφέρει αναξιοποίητος ο Κήπος του Μεγάρου (Πρώην Τράπεζας της Ελλάδος) και Δημοτικών Χρήσεων πλέον…. Με είσοδο από την Πλευρά Πλ. Δημοκρατίας , με ένα ανεκτό μικροκλίμα στο σχεδόν … ίσως και λιγότερο ένα στρέμμα του…

  Ετούτο θα επέτρεπε την επαναφορά του ωραρίου του Συνεργείου Εοδυ μέχρι 15:00 ή και παράτασή του , όπως σε άλλα σημεία της Χώρας … ακόμη και έως 17:00 … 19:00 Με διευκόλυνση Πολύ μεγαλύτερου Πληθυσμού ΚΑΙ από την Ευρύτερη Ζώνη Δήμου Αγρινίου … και Πιο Μακριά να Ιχνηλατηθούν….

  Ετούτη άλλωστε ΔΕΝ η Ανάγκη , Μαζί με τον Εμβολιασμό και το Πρόταγμα;;…

  Θ._

  ΥΓΟΥ’….

  ΕΑΝ υπάρχουν άλλα πιο “δόκιμα” – κατάλληλα σημεία εύκολα Προσβάσιμα …. Κέντρο Τσιμεντούπολής μας , Πολύ Ευχαρίστως να τα ακούσω – διαβάσω…..

  … Μα Ιδίως να ακούσουν , διαβάσουν , μελετήσουν οι του ΕΟΔΥ & Δήμου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button