Δυτική Ελλάδα

Η ΟΣΥΝ για τις πληγείσες κοινότητες στην ορεινή Ναυπακτία

klepaper-750x400.jpg.pagespeed.ce.HAvLk16Svf

Τονίζοντας πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στους αρμόδιους φορείς για αποτελεσματικό συντονισμό των ενεργειών τους «αφού η όποια υπολειτουργία τους αυτή τη φορά θα επιφέρει την καταστροφή και ερήμωση σε σημαντικό αριθμό Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ναυπακτίας», τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας σημειώνουν την αγωνία τους για την εξέλιξη της κατάστασης στις πληγείσες κοινότητες του Δήμου από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. Επιπροσθέτως, δηλώνουν πως θα συνδράμουν με όποιον τρόπο τους ζητηθεί για την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κατάστασης και μέχρι το τέλος του μήνα θα λάβει χώρα Έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της ΟΣΥΝ.

Αναλυτικότερα:

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της κατάστασης στις πληγείσες από την πρόσφατη κακοκαιρία κοινότητες του Δήμου Ναυπακτίας.

Εκτιμά ως δεδομένη τη βούληση τόσο των κρατικών υπηρεσιών όσο και της Περιφέρειας και του Δήμου Ναυπακτίας για ουσιαστική αντιμετώπιση των καταστροφών που προέκυψαν τόσο στις υποδομές της περιοχής όσο και στις ιδιοκτησίες των κατοίκων. Στις υλικές καταστροφές πρέπει να προστεθεί και η ανάγκη στήριξης και ανακούφισης άμεσα όλων των μονίμων κατοίκων αλλά ενδεχομένως και όσων υποχρεωθούν να απομακρυνθούν μόνιμα από την περιοχή.

Τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την κατάσταση έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους αρμόδιους φορείς για αποτελεσματικό συντονισμό των ενεργειών τους αφού η όποια υπολειτουργία τους αυτή τη φορά θα επιφέρει – εκτός των άλλων – την καταστροφή και ερήμωση σε σημαντικό αριθμό Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Ναυπακτίας.

Η Ο.ΣΥ.Ν. θα συνδράμει με όποιο τρόπο της ζητηθεί στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης.

Μέχρι το τέλος του μήνα προσανατολίζεται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ουσιαστική ενημέρωση όλων των μελών της για το θέμα.

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν.

Ο Πρόεδρος

Τσώτας Ιωάννης

Η Γραμματέας

Πια Ιωάννα

www.lepantomag.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close