Pressαρίσματα

Οι ώρες που προτείνει η Αστυνομία να κοιμάστε για να μην κινδυνεύετε από τους κλέφτες στο σπίτι!

ypnos-fovos

Φίλες και φίλοι, στη χώρα που τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μοιάζουν πολύ με τα αντίστοιχα στη Συρία και το Ιράκ μετά από επιμορφωτικό «σεμινάριο» Τούρκων, Ρώσων, Αμερικανών και Αράβων, βγήκε σήμερα ο υπουργός Τόσκας και προειδοποίησε την κοινωνία ότι εδώ δεν είναι «Φαρ Ουέστ»!

Γιατί το είπε αυτό; Γιατί τον ρώτησαν αν εκείνος ο 88χρονος που πλάκωσε στις μπαταριές τους δύο εισβολείς μέσα στο σπίτι του, έκανε καλά ή όχι! Άστραψε και βρόντηξε ο υπουργός, α, όλα κι όλα δεν τα ανέχεται αυτά τα πράγματα. Τι το κάναμε εδώ, αμέρικαν μπαρ; Εδώ έχουμε καθορισμένους ρόλους ποιος πουλάει πρέζα με τον τόνο, ποιος βιάζει, ποιος μπουκάρει στα σπίτια και ποιος καίει τα λεωφορεία ντυμένος νίντζα. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα, ε;

«Και στην Αμερική έχουν πρόβλημα με την οπλοχρησία, βλέπετε τον ξεσηκωμό των μαθητών εκεί», είπε ο τρισμέγιστος. Ξέχασε να πει, βέβαια, ότι μιλάμε για μια χώρα με 250 εκατομμύρια κόσμο και ότι οι μαθητές ξεσηκώθηκαν κάνοντας αποχή από τα μαθήματα για… 17 λεπτά(όσα και οι δολοφονημένοι συμμαθητές τους), ενώ όταν κανόνισαν πορείες σε όλη τη χώρα, αυτό έγινε από παιδιά με ονοματεπώνυμο που συντόνιζαν και-το πιο ωραίο-έγινε Σάββατο για να μην χαθούν μαθήματα! Τι συγκρίνει ο κάθε Χατζηαβάτης, ήθελα να ‘ξερα…

Όμως τα μηνύματα του υπουργού τα έχει πάρει εδώ και καιρό η ελληνική Αστυνομία και είναι γνωστό ότι εξέδωσε μια ανακοίνωση «αν είστε στο σπίτι και πάρετε είδηση κανέναν εισβολέα να κάνετε πως κοιμάστε», διότι «μερικοί σκοτώνονται» στην προσπάθειά τους να αντιδράσουν! Μα τον Κομφούκιο έτσι λέει!

Για τον λόγο αυτό, φίλοι και φίλες, η στήλη σήμερα πρωτοπορεί και έχει το ρεπορτάζ σχετικά με οδηγίες που θα δώσει κάθε τοπική Αστυνομία στους κατοίκους τι ώρα να κοιμούνται. Οπότε να συγχρονιστούν και οι κλέφτες και οι ληστές και να κάνουν το πρόγραμμά τους οι άνθρωπες… Σημειώστε λοιπόν για το Αγρίνιο:
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Πρώτη ζώνη η περιοχή πίσω από το Πάρκο μέχρι Κλεπαΐτικα κι από κει περιφερειακά σε Άγιο Χριστόφορο μέχρι Δύο Ρέματα(Two Streams): Προτείνεται ύπνος πρωινές μέχρι μεσημεριανές ώρες γιατί είναι καλύτερο το κλίμα, δεν είναι και γούπατο, οπότε και το καλοκαίρι το κόβεις στον ύπνο, έρχεται ο κλέφτης κατά τις 11.30 π.μ., κάνει τη δουλειά του και προλαβαίνεις να κατέβεις και για μια φρεντουδιά στην πόλη.

Δεύτερη ζώνη, κέντρο, απόκεντρο, μέχρι Άγιο Δημήτριο, Άη Γιώργη, Αγία Βαρβάρα, Αη Γιάννη Ρηγανά(Oregano): προτείνονται απογευματινές ώρες γιατί το κλίμα δεν είναι και πολύ καλό αλλά και το βράδυ δεν κοιμάστε, έτσι κι αλλιώς, από τα μηχανάκια και από τα μπαρ που δεν έχουν άδεια ούτε να δίνουν τον πυρετό τους.

Τρίτη ζώνη, Άγιος Κωνσταντίνο, Αη-Βασιλιώτικα, κάτω από την Αερογέφυρα, νεκροταφείο. Μην κοιμάστε ντιπ, πάρτε ναρκωτικά για έξαψη και χορό ώστε να μένετε ξύπνιοι. Αν χρειαστεί να κοιμηθείτε πάρτε στην Αστυνομία να το δηλώστε.

Και τέλος, τέταρτη ζώνη, περιαστικές περιοχές, Αβόρανη, Τροχός, οικισμός Ελευθερία, εκεί που βόσκουν πρόβατα  κλπ: κοιμηθείτε άφοβα όποτε θέλετε, έτσι κι αλλιώς δεν σώζεται η κατάσταση.

Αυτά, Ελπίζουμε να βοηθήσαμε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό σύνολο. Είναι αποκλειστικό, κρατήστε το και διασκεδάστε(γι’ αυτό γράφτηκε άλλωστε)…

 

η συντακτική ταχείας επέμβασης μονάδα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button