ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας συμμετείχε σε εθελοντική αιμοδοσία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

Η ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της εποχής και στο κάλεσμα της ΟΝΝΕΔ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου για προσφορά έδωσε το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ συνεχίζει ως εξής:


«Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος , Γιώργος Σταράμος και μέλη της Ν. Ε ΟΝΝΕΔ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ αφιερώνοντας ελάχιστο από το χρόνο τους σε μία ανώδυνη διαδικασία έγιναν για μία ακόμη φορά εθελοντές αιμοδότες. Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και αυτή την δύσκολη για όλους μας περίοδο οι ανάγκες για αίμα είναι υψηλές. μΌλοι μπορούμε να αφιερώσουμε λίγα λεπτά και να χαρίσουμε ζωή σε συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται.

Κανένας δεν είναι μόνος του στη μάχη ενάντια στον Καρκίνο. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η ενημέρωση , η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη είναι πολύ σημαντική για την αντιμετώπιση του. Ακόμη ο Πρόεδρος, Γιώργος Σταράμος και τα μέλη της Ν. Ε ΟΝΝΕΔ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου του Μεσολογγίου, κύριο Παπαδόπουλο Πάνου ,τον οποίο ευχαριστούμε για τον χρόνο του.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πορεία της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή, ο αριθμός των κρουσμάτων, και τα μέτρα προφύλαξης και αντιμετώπισης του ιού. Τέλος έγινε αναφορά για το ζήτημα του εμβολιασμού και για τη σπουδαιότητα του ως μοναδικό όπλο θωράκισης έναντι του ιού. Ως ΟΝΝΕΔ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ θέλουμε να τονίσουμε ότι η προσφορά και ο εθελοντισμός ενισχύεται ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button