Εκλογές

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

po-pasokΗ Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωσή της συγχαίρει και ευχαριστεί τους υποψηφίους  βουλευτές του κόμματος, καθώς και τα στελέχη του σε όλο τον Νομό, ασκεί κριτική στον Αλέξη Τσίπρα κυρίως για τη συνεργασία του με τους ΑΝ.ΕΛ. και δηλώνει πως “το ΠΑΣΟΚ, απελευθερωμένο πλέον,  θα συμμαχήσει με τις κοινωνικές δυνάμεις της προόδου, για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της παραγωγής, της εργατικότητας και της ευθύνης”.

Η ανακοίνωση:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει και ευχαριστεί τους υποψηφίους του βουλευτές, καθώς και τα στελέχη του σε όλο τον Νομό, για τον δύσκολο αγώνα που δώσανε στο όνομα της παράταξης και της χώρας.

Ευχαριστεί κυρίως, όμως, τους Αιτωλοακαρνάνες πολίτες , που αρνήθηκαν να ενδώσουν, τόσο στον ανεύθυνο αριστερό λαϊκισμό όσο και στο εμπόριο του φόβου της δεξιάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ συνεργάστηκαν με ένα ακραίο δεξιό κόμμα, με άλλοθι την κατάργηση του  μνημονίου.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε, λοιπόν, η συγκυβέρνηση του κυρίου ΤΣΙΠΡΑ και του κυρίου ΚΑΜΜΕΝΟΥ, να τηρήσει όσα υποσχέθηκε στους πολίτες και να μην αποδειχθεί η συνεργασία τους ένα πολιτικά ανιστόρητο και εθνικά επιζήμιο εγχείρημα.

Από σήμερα η άσκηση πολιτικής για την συγκυβέρνηση – έκπληξη,  δεν μπορεί να γίνεται μέσα από ευχολόγια, υποσχέσεις και επικοινωνία.

Ήρθε η ώρα των πράξεων.

Ελπίζουμε αυτές οι πράξεις να μην ζημιώσουν την χώρα.

Το ΠΑΣΟΚ, απελευθερωμένο πλέον,  θα συμμαχήσει με τις κοινωνικές δυνάμεις της προόδου, για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της παραγωγής, της εργατικότητας και της ευθύνης.

Για την Ελλάδα της Ευρώπης.

Αγρίνιο, 28 Ιανουαρίου 2015

Από την Ν. Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αιτωλ/νίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close