ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δήμος Μεσολογγίου: Η Μέμη Γούργαρη νέα αντιδήμαρχος- Αναλαμβάνει αντιδήμαρχος οικονομικών ο Α. Αλετράς

Κώστας Λύρος: «Κανένας και τίποτε δεν θα σταματήσει την δουλειά που γίνεται στο Δήμο»

Η Δημοτική Σύμβουλος Γερασιμούλα (Μέμη) Γούργαρη είναι το νέο πρόσωπο που εισέρχεται σε θέση Αντιδημάρχου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η κα Γούργαρη, «δραστήριο και άξιο μέλος της δημοτικής αρχής», όπως τονίζει η σχετική ενημέρωση αναλαμβάνει την χωρική αντιδημαρχία της Δ.Ε. Οινιαδών.

O κ. Αντώνης Αλετράς με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημερινός Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Οινιαδών και έχοντας διατελέσει στο παρελθόν Δήμαρχος Οινιαδών, από τα πλέον έμπειρα στελέχη της δημοτικής αρχής, αναλαμβάνει την νευραλγική θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικού και Διοικητικού. Ο κ. Αλετράς επίσης παραμένει Αναπληρωτής Δημάρχου.

Μετά τις τοποθετήσεις ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος τόνισε σχετικά: 

«Σήμερα είναι μια μέρα αισιοδοξίας καθώς νέα πρόσωπα εντάσσονται στην πρώτη γραμμή της Διοίκησης. Μαζί με τις εμπειρίες που έχουν ήδη αποκτήσει οι Αντιδήμαρχοι και τα διοικητικά στελέχη είμαι πεπεισμένος ότι το δημοτικό σχήμα με την διάθεση που διακατέχεται από την πρώτη στιγμή στο να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις με κοινή στόχευση και επιδίωξη, απαλλαγμένο από κακοπροαίρετες εσωστρέφειες θα συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία το έργο του.

Είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα της τεράστιας δουλειάς που γίνεται σε όλους τους τομείς από μια πλειάδα αιρετών, συνεργατών και υπαλλήλων του Δήμου μας τους οποίους και ευχαριστώ, θα είναι πολλαπλασιαστικά.

Τα καλύτερα είναι μπροστά, κανένας και τίποτε δεν θα καταφέρει να σταματήσει το πάθος και την δουλειά που γίνεται στο Δήμο μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button