Δυτική Ελλάδα

Οι μελλοντικοί μάγειρες έμαθαν για την πρώτη ύλη στο κρεοπωλείο "Το Πρώτο" στο Αγρίνιο

epas-mesologgiou-toproto1

Το κρεοπωλείο “Το Πρώτο” στο Αγρίνιο επισκέφθηκαν οι μαθητές της Β’ τάξης Μαγειρικής Τέχνης της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018.

Τους μαθητευόμενους μάγειρες και τους συνοδούς καθηγητές τους Καλαντζή Αναστασία, Χονδρό Νίκο και Τσαπάλου Γαρυφαλλιά υποδέχτηκαν εγκάρδια οι υπάλληλοι του κρεοπωλείου και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Μπάνης Σπύρος.

Ο μαθητευόμενος μάγειρας της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου Πυρπύλης Παύλος, που κάνει την πρακτική του άσκηση στην επιχείρηση, καλωσόρισε τους συμμαθητές του και τους ξενάγησε στους χώρους του κρεοπ,ωλείου που αποτελεί πρότυπο υγιεινής και ποιότητας.

epas-mesologgiou-toproto2Οι δευτεροετείς μάγειρες αρχικά ενημερώθηκαν για τα διάφορα μέρη του κρέατος και τα μηχανήματα κοπής και προετοιμασίας. Στην συνέχεια έγινε επίδειξη ολόκληρων σφαγίων όπου και τεμαχίστηκαν, παρουσία των μαθητών, αφού δίνονταν παράλληλα πληροφορίες για κάθε μέρους του ζώου και τους ενδεδειγμένους τρόπους μαγειρέματος κάθε κομματιού.

Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάνοντας αρκετές ερωτήσεις που, με μεγάλη προθυμία, απάντησε ο κύριος Μπάνης.

Ο διευθυντής της ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Μεσολογγίου κ. Ιωάνννης Κουτρουμπούσης , οι μαθητές και οι υπεύθυνοι καθηγητές ευχαριστούν πολύ το κρεοπωλείο “Το Πρώτο” και ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Μπάνη αι τον μαθητή της σχολής Παύλο  Πυρπύλη για την βιωματική εμπειρία και τις πολύτιμες πληροφορίες.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
epas-mesologgiou-toproto10
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
epas-mesologgiou-toproto3

epas-mesologgiou-toproto4

epas-mesologgiou-toproto5

epas-mesologgiou-toproto6

epas-mesologgiou-toproto7

epas-mesologgiou-toproto8

epas-mesologgiou-toproto9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close