ΕξελίξειςΠολιτική

Η Μαρία Τριανταφύλλου σε Ευηνοχώρι και Άγιο Γεώργιο

triantafullou-new

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Τριανταφύλλου παρευρέθηκε στον αγιασμό που τελέστηκε στο Γυμνάσιο και Λύκειο Ευηνοχωρίου .

Σε συζήτηση που είχε με τους παρευρισκομένους η βουλευτής  επισήμανε  ότι ιδιαίτερα φέτος υπάρχει ανάγκη να αναδειχτούν τα εκπαιδευτικά ζητήματα, αφού η χρονιά ξεκινάει με την ψήφιση ενός νομοσχεδίου που στέλνει στον Καιάδα πολλούς μαθητές μέσω ενός εξεταστικού μαραθωνίου. Εξέφρασε, δε, την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα των εκπαιδευτικών ο οποίος, σήμερα, πρέπει να σημαίνει το σάλπισμα του αγώνα ολόκληρης της κοινωνίας για την επιβίωση και  την αξιοπρέπεια.


Αργότερα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Γεωργίου από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα της κοινότητας  που αφορούν στην υγεία, συγκοινωνία, άρδευση κλπ αλλά και της λειτουργίας του κοινοτικού καταστήματος.

Το ίδιο απόγευμα, παρεβρέθηκε στη συνέλευση του τοπικού συμβουλίου του Ευηνοχωρίου όπου συζητιόνταν  η επικείμενες συγχωνεύσεις υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ. Η κυρία Τριανταφύλλου χαιρέτισε την τοπική συνέλευση και σημείωσε πως, αν και έχει γίνει ερώτηση στο κοινοβούλιο από ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,  δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα η απαραίτητη οικονομοτεχνική μελέτη από την διοίκηση των ΕΛΤΑ και το αρμόδιο υπουργείο. Επίσης ανέφερε πως οι συγχωνεύσεις είναι αποτέλεσμα της ίδιας πολιτικής που θέλει τα νοσοκομεία και τα σχολεία να υπολειτουργούν και να κλείνουν. Τόνισε πως το κίνητρο για τις συγχωνεύσεις και την κατάργηση του παραρτήματος Ευηνοχωρίου,   δεν είναι η περιστολή των δαπανών  αλλά η πλήρης ιδιωτικοποίηση των ΕΛΤΑ και κάλεσε σε κινητοποίηση και αντίσταση ώστε να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button