Άποψη

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου – Βόνιτσας καταδικάζει την επίθεση σε βάρος του Κ.Τριαντακωνσταντή

 ap-fimosi1
Ανακοίνωση της ΛΑ.Σ. του δήμου Ακτίου Βόνιτσας:
Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος του Κώστα Τριαντακωνσταντη που έγινε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ. την περασμένη Κυριακή 7/8 στη Πάλαιρο.
Τέτοιες φασίζουσες νοοτροπίες και ενέργειες δεν θα περάσουν. Δεν είναι η πρώτη φορά, αν κάποιοι νομίζουν ότι με τέτοιους μεθόδους θα σκορπίσουν το φόβο και την υποταγή είναι βαθιά νυχτωμένοι.
 Δηλώνουμε ότι ο Κώστας Τριαντακωνσταντής δεν είναι μόνος, η Λαϊκή Συσπείρωση παρά τις όποιες διαφωνίες που έχει για τον χειρισμό κάποιων ζητημάτων τον στηρίζει . 
Βέβαια η ίδια η δημοτική αρχή η σημερινή και η προηγούμενη και όλοι οι παρατρεχάμενοι είναι ταμπουρωμένοι – στηρίζονται στο νομικό οπλοστάσιο που έχει στήσει το ίδιο το αστικό κράτος να προστατεύεται και να προστατεύει και αυτούς τους αστικούς θεσμούς. Είναι το ίδιο το σύστημα τους που γεννάει σκάνδαλα και σαπίλα.
Αυτό πρέπει να κατανοήσει ο Κώστας Τριαντακωνσταντής ότι δεν είναι θέμα διαχείρισης, αυτή η πολιτική δεν διορθώνεται μόνο ανατρέπεται. Σε μια τέτοια κατεύθυνση καλούμε τους εργαζόμενους τα πλατιά λαϊκά στρώματα της περιοχής να οργανώσουν την πάλη τους, να παλέψουν για άλλη πολιτική που θα έχει στο επίκεντρό της την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button