Ροή Ειδήσεων

Η Κανδήλα τίμησε τους δασκάλους που την υπηρέτησαν τα έτη 1966-1980 (φωτο & video)

epi-daskaloi-kandila
Ένα ταξίδι στο παρελθόν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουλίου.

Μία εκδήλωση γεμάτη από συγκινητικές αναμνήσεις την οποία διοργάνωσε ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κανδήλας με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Ξηρομέρου, αφιερωμένη στους παλιούς δασκάλους και δασκάλες του χωριού κατά την περίοδο 1966-1980.

Παρευρέθησαν οι δάσκαλοι:

κ. Κώστας Μακρυγεώργος με την κ. Γιοβάννα Σκιαδαρέση-Μακρυγεώργου, ο κ. Αλέκος Δόσης με την κ. Αθανασία Δόση, ο κ. Ιωσήφ Τσάτσος, η κ. Λευκοθέα Λώλου, και η κ. Παρασκευή Λιότου, ενώ ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ο δάσκαλος κ. Στέφανος Κυριάκης. Σε σχολικούς πίνακες αναρτήθηκε φωτογραφικό υλικό της εποχής που επιμελήθηκε η Σπυριδούλα Σούφη, την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθειά της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής που μας ταξίδεψε πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση και η χαρά του καθενός, όταν αναγνώριζε τον εαυτό του ανάμεσα στους συμμαθητές του σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες της εποχής.

Οι δάσκαλοι εμφανώς συγκινημένοι αναγνώριζαν και αυτοί παλιούς μαθητές τους, 50άρηδες και 60άρηδες πλέον, αναπολούσαν παλιές στιγμές, έγιναν πάλι ένα μαζί τους όπως εκείνα τα ανεπανάληπτα και αγνά σχολικά χρόνια.

Ο Π.Π.Σ. Κανδήλας ευχαριστεί τον κ. Αλέξανδρο Παπαναστάση, σημερινό διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου μας, την κ. Γιοβάννα Μακρυγεώργου για την παραχώρηση πολλών φωτογραφιών, όπως επίσης όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Εκ μέρους του Π.Π.Σ. Κανδήλας
Δήμητρα Λεκατσά

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ: kandilatoxoriomas.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button