Δυτική Ελλάδα

Η Γέφυρα Α.Ε. "με χαμόγελο" στην υπηρεσία της Έκθεσης Nostos 2016

koi-gefyra-nostos4Ευθύς ότου δρομολογήθηκε η οργάνωση της Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού NOSTOS 2016 (Ναύπακτος 14-17/10), η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. πήρε την πρωτοβουλία να δηλώσει στον Δήμο Ναυπακτίας την υποστήριξή της, προκειμένου το εγχείρημα να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή απήχηση και να καθιερωθεί.

Της επιλογής αυτής είχε προηγηθεί σχετική διαβούλευση με τις επαγγελματικές ενώσεις ξενοδόχων, καφεστιατόρων και εμπόρων της περιοχής,  προκειμένου η βοήθεια να προκύψει από στοχευμένες, συνδυασμένες ενέργειες, με πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα ως προς το αποτέλεσμα.

Κατόπιν της ολοκλήρωσης του πλάνου στήριξης της εταιρείας προς τη NOSTOS,ο κ. Γιάννης Φρέρης -Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης- συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Παναγιώτη Λουκόπουλο,  για να τον ενημερώσει αναλυτικά.

koi-gefyra-nostos1Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει:

–              Κατ’ εξαίρεσιν (εκτός της βραδιάς του Σαββάτου) φωταγώγηση της Γέφυρας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τόσο την Παρασκευή 14/10, όσο και την Κυριακή 16/10.

–              Υλοποίηση παράλληλης υποστηρικτικής καμπάνιας με τίτλο «Ναύπακτος – Το χαμόγελό μας στην υπηρεσία σας / Nafpaktos – Our smile at your service» από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο «ΕΡΜΗΣ», τον Σύλλογο Καφεπωλών, Εστιατόρων, Ξενοδόχων «ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ» και την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Προβάλλω τη Ναυπακτία». Η καμπάνια σηματοδοτείται από τη χρήση ειδικών διπτύχων λογαριασμού (“bill holders”), για τοποθέτηση αποδείξεων, τραπεζικών καρτών & φιλοδωρημάτων (στις επιχειρήσεις εστίασης & αναψυχής) και σχετικών αφισών στις προθήκες των εμπορικών καταστημάτων (τα οποία θα είναι ανοικτά το Σάββατο 15/10 από τις 7μμ ως τις 10μμ),  ενώ θα συνδυαστεί και με την προβολή – προώθηση ειδικού βίντεο στο διαδίκτυο.

koi-gefyra-nostos2–              Επίσκεψη διπλωματών και αντιπροσώπων τουριστικών επιχειρήσεων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πυλώνα Μ4 της Γέφυρας και στη «Στέγη Πολίτη & Πελάτη» για ολοκληρωμένη παρουσίαση τόσο του σημαντικού τοποσήμου της περιοχής, αλλά και της κοινής πρωτοβουλίας της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και της  ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Προβάλλω τη Ναυπακτία» για τον «Κώδικα Δεσμεύσεων» για περισσότερες & καλύτερες υπηρεσίες από τους ξενοδόχους προς τους πελάτες τους.

koi-gefyra-nostos3Κατά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο, ο κ. Φρέρης εξήρε το συγκροτημένο πλάνο το οποίο του είχε εγκαίρως παρουσιάσει ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σύψας

και την ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία μαζί του, καθώς και την εντατική προετοιμασία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου στην κατεύθυνση της υλοποίησης της Έκθεσης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button