Δυτική Ελλάδα

Η φλόγα της αγάπης στο Αγρίνιο

koi-flogaagapis

Η πόλη του Αγρινίου  θα συμμετέχει στην εκδήλωση υποστήριξης της 11ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) η οποία ξεκίνησε φέτος από το Καναλάκι του Δήμου Πάργας.

Για 11η συνεχή χρονιά η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που την έχουν ανάγκη.

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα ανάψει τη δική του φλόγα σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  14  Σεπτεμβρίου  σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός  στο ημίχρονο του αγώνα Παναιτωλικός – Εργοτέλης της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η τελετή έναρξης θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, απ’ όπου και η εκκίνηση προς το γήπεδο του Παναιτωλικού γύρω στις  4:00.

Η  παρουσία σας κατά την τελετή έναρξης θα αποτελέσει  ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία σας και  την υποστήριξή σας στο ιερό έργο του εθελοντικού κινήματος.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι  η εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

16:00  Συγκέντρωση λαμπαδηδρόμων στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

16:30  Εκκίνηση πεζοπόρου τμήματος της ομάδας Ολυμπιακός Παναιτωλίου από την κεντρική πλατεία Αγρινίου.

16:45  Άφιξη πεζοπόρου τμήματος της ομάδας Ολυμπιακός Παναιτωλίου στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

16:50 ‘’ Άναμμα φλόγας – Τελετή λήξης’’  στο γήπεδο του Παναιτωλικού κατά τη διάρκεια  ημιχρόνου του αγώνα Παναιτωλικός – Εργοτέλης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button