ΑτζένταΕκδηλώσειςΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

«Η έξυπνη πόλη που ονειρεύομαι»: 2ο ΕΠΑΛ και Μουσικό Σχολείο ενώνονται για μία ξεχωριστή εκδήλωση

Το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου με τον Δήμο Αγρινίου και  το Μουσικό σχολείο Αγρινίου συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Η έξυπνη πόλη που ονειρεύομαι» στη Γλυπτοθήκη Καπράλου (Τέρμα Παπαστράτου), την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023  και ώρα 7:00 μ.μ.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι Δρ. Κουστουμπάρδης Παναγιώτης , Μηχανικός Έρευνας & Ανάπτυξης, Επιστημονικός Συνεργάτης της Ομάδας Ρομποτικής και μέλος Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών . Είναι επίσης διδάκτορας Ρομποτικής του ίδιου Τμήματος και διδάσκει στα μαθήματα ‘Ρομποτική’, ‘Βιομηχανικός Αυτοματισμός’, ‘Ηλεκτροτεχνία & Ηλεκτρικές Μηχανές’ και ‘Κινηματική Μηχανών και Μηχανισμών’. Είναι ιδρυτής και υπεύθυνος λειτουργίας της δράσης εκπαιδευτικής ρομποτικής Robots@MET του Πανεπιστημίου Πατρών


Λαμβάνοντας υπόψη ότι:

  • H αλλαγή του κλίματος αποτελεί παγκόσμια πρόκληση που δεν σέβεται τα εθνικά σύνορα , επηρεάζει πλέον κάθε χώρα σε κάθε ήπειρο και η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί πιθανότατα τη μεγαλύτερη απειλή του αιώνα μας.
  • Τα 2/3 του πλανήτη μας θα ζουν σε πόλεις ως το 2050 και τα προβλήματα που θα ανακύψουν ,θα διογκώσουν τις  απαιτήσεις για παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες …..

….οι  έξυπνες πόλεις θα είναι  μέρος της αντιμετώπισης.

Το Μουσικό σχολείο συμμετέχει με το  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ «ΚΟΣΜΟΣ»

Διδασκαλία-Διεύθυνση Μουσικού Συνόλου: Γρέντζελου Ευγενία, Πρωτόγερος Δημήτριος

 

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button