Δυτική Ελλάδα

Η ΕΟΕΔ Μεσολογγίου κάλυψε τις Γιορτές Εξόδου

eoded-exodos-4

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου  για μια ακόμη χρονιά κάλυψε υγειονομικά τις εκδηλώσεις εορτασμού για την 192η επετείου της εξόδου της ηρωικής φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων, με αποκορύφωμα το τριήμερο 30-31 Μαρτίου & 1 Απριλίου με την προσέλευση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

eoded-exodos-1

Οι 15 Διασώστες της Ε.Ο.Ε.Δ από πολύ νωρίς αλλά και κατά την διάρκεια της πομπής ήταν σκορπισμένοι σε διάφορα σημεία,τόσο για την ασφάλεια των επισκεπτών όσο και των ατόμων που παρέλασαν.Για μια ακόμη φόρα,για μια ακόμη χρονιά η Ε.Ο.Ε.Δ ήταν μέσα στα δρώμενα της περιοχής μας και πρόσφερε στο ακέραιο τις υπηρεσίες της. Επίσης την Παρασκευή 30/3/2018 η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ  Ι.Π. Μεσολογγίου στα πλαίσια των Εορτών Εξόδου,κατέθεσε στεφάνι σαν ελάχιστο φόρο τιμής  στους πεσόντες τις φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων.Το Σάββατο 31/3 η Ε.Ο.Ε.Δ κάλυψε υγειονομικά τον ”72ο Δρόμο Θυσίας” με 7 Διασώστες 2 περιπολικά οχήματα καθώς και 2 δίκυκλες μηχανές.Στο Δρόμο Θυσίας έλαβαν μέρος περισσότεροι από 400 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
eoded-exodos-2Σε όλη την διάρκεια του αγώνα συνολικής απόστασης 10km,από το Ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Συμεών  έως και το Κήπο των Ηρώων οι Διασώστες ήταν εκεί και έδιναν τις υπηρεσίες τους όπου αυτό χρειάστηκε.««Ήταν ένα τριήμερο μνημόσυνο  για την θυσία των προγόνων μας,ήταν μια θυσία που θαυμάστηκε και δοξάστηκε απ’ολο τον κόσμο.Η Ε.Ο.Ε.Δ ήταν παρόν και έβαλε και αυτή ένα λιθαράκι στις πραγματικά ωραίες γιορτές εξόδου.Συγχαίρω προσωπικά όλους αυτούς που δούλεψαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη της Ε.Ο.Ε.Δ που για ακόμη μια χρονιά ήταν στην πρώτη γραμμή »» δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.

eoded-exodos-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button