Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η Ένωση Στρατιωτικών Αιτωλ/νίας χαιρετίζει την ερώτηση της ΝΔ για το Α/Δ Ακτίου

Η ΕΣΠΕΑΙΤ χαιρετίζει την Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία των Βουλευτών της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη Αιτωλοακαρνανίας, Βασίλειο Κικίλια Α΄ Αθηνών, Στέργιο Γιαννάκη Πρέβεζας, Καββαδά Αθανάσιο Λευκάδας, Γεώργιο
Στύλιο Άρτας, οι οποίοι κατόπιν της συνάντησης στην Αθήνα εξέτασαν με προσοχή την συνολική (επιχειρησιακή – κοινωνική) προσφορά του στρατιωτικού Α/Δ Ακτίου και κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.

H ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Αιτωλ/νίας, συνεχίζει:

“Από πλευράς μας θα αναμένουμε τις απαντήσεις που θα δοθούν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ώστε να ενημερωθούν πλήρως τόσο οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Α/Δ Ακτίου, όσο και οι τοπικές κοινωνίες που μέσα από την ανάλωση κονδυλίων της Μονάδας ενισχύονται οικονομικά.

Το ΔΣ της ΕΣΠΕΑΙΤ, στο πλαίσιο της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με στόχο την αντιμετώπιση σειράς ζητημάτων που αφορούν σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας και απασχολούν τους συναδέλφους που υπηρετούν σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button