Δυτική Ελλάδα

Η Δυτική Ελλάδα τό ’πε και τό ’κανε! (φωτο)

Αν το στοίχημα της πανελλαδικής περιβαλλοντικής δράσης “Let’s do it Greece 2013” ήταν η ευρεία συλλογικότητα στη δράση με μπροστάρηδες τους πολίτες, τότε αυτό που συνέβη γύρω από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι η Δυτική Ελλάδα «έπαιξε και κέρδισε

Οι συλλογικότητες του Αντιρρίου και η εθελοντική κίνηση “Gefyristas” συγκεντρώθηκαν συμβολικά νωρίς το πρωί στο ανατολικό πάρκινγκ της Γέφυρας, πριν μεταβούν στην κεντρική πλατεία της πόλης και αφού εκεί ενώθηκαν και με άλλους πολίτες, μετέβησαν στις παραλίες ανατολικά και δυτικά της Ζεύξης για καθαρισμό. Παρόντες στο πλευρό τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, μαζί με τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχη και αντιδημάρχους, που παρείχαν τον απαραίτητο μηχανισμό αποκομιδής.

Όσες ώρες διήρκεσε η δράση, οι ηλεκτρονικοί πίνακες της Γέφυρας μετέδιδαν το μήνυμα «Let’s do it Greece 2013 – Από τους πολίτες για το περιβάλλον».
Το μήνυμα όμως που «αναμετέδιδε» από μόνη της η συντονισμένη σύμπραξη των κινήσεων πολιτών που συμμετείχαν, ήταν ένα μονολεκτικό, μα εξαιρετικά πολυδύναμο «ΜΑΖΙ».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button