ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου απαντά στα περί «διάλυσης»

«Το Νοσοκομείο λειτουργεί πλήρως, προσφέροντας τις υπηρεσίες του αδιάλειπτα όπως και κατά το παρελθόν»

Μια τελείως διαφορετική εικόνα απο αυτήν που μεταφέρουν συνδικαλιστές, εργαζόμενοι, πολίτες , μέσα ενημέρωσης αλλά και πολιτικοί παράγοντες, παρουσιάζει η διοίκηση του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Αναλυτικά, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας (Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου), αναφέρει , με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις ως προς την Καρδιολογική κλινική και γενικότερα την εικόνα του Ιδρύματος, τα εξής:


«Η Παθολογική μας Κλινική, η οποία νοσηλεύει το 60% των περιστατικών του Νοσοκομείου μας, έχει όλες τις προβλεπόμενες θέσεις καλυμμένες. Ομοίως, η Ορθοπεδική Κλινική είναι πλήρως στελεχωμένη.
Στη Χειρουργική μας Κλινική παρατηρήθηκε έλλειψη προσωπικού η οποία οφείλεται σε συνταξιοδοτήσεις ενώ αντίστοιχη έλλειψη σημειώθηκε στην Καρδιολογική Κλινική.

Ποιες ενέργειες έγιναν

Για τη Χειρουργική, με αποφάσεις του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη από τον περασμένο μήνα, μετακινήθηκε αγροτικός Ιατρός προς το Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ ενισχυθήκαμε με Γενικούς Ιατρούς οι οποίοι ήδη καλύπτουν εφημεριακά το Νοσοκομείο.

Για την Καρδιολογική, επίσης με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη, μετακινούνται 2 Καρδιολόγοι στο Νοσοκομείο Αγρινίου ενώ επισπεύδεται η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής νέων ιατρών, προκειμένου να στελεχωθούν οι κενές θέσεις με μόνιμο προσωπικό.

Επισημαίνουμε ιδιαιτέρως ότι δεν υφίσταται θέμα αποχώρησης του Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής κ. Αλμπάνη ούτε συνεργατών του.

Κατόπιν των πιο πάνω αποφάσεων και με γνώμονα το πνεύμα συνεργασίας που επέδειξαν οι Ιατροί του Νοσοκομείου, τόσο της Καρδιολογικής Κλινικής όσο και της Χειρουργικής, αυξάνοντας προσωρινά τον αριθμό των εφημεριών τους, το Νοσοκομείο Αγρινίου λειτουργεί πλήρως, προσφέροντας τις υπηρεσίες του αδιάλειπτα όπως και κατά το παρελθόν.

Τι σχεδιάσαμε και τι προβλέπεται άμεσα

Το Νοσοκομείο μας στοχεύει στο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών εκτός από την αριθμητική του ενίσχυση και μέσω της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών του με σειρά ενεργειών της διοίκησης.

Εκτός από τη λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου που ολοκληρώθηκε, σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία απογευματινά ιατρεία, προχωρά η δημιουργία της Μονάδας Εμφραγμάτων, δοκιμάστηκε επιτυχώς ρομποτική επεμβατική μέθοδος Ορθοπεδικών χειρουργείων, αποκτήθηκε σύγχρονη συσκευή σπιρομέτρησης η οποία τέθηκε άμεσα σε λειτουργία, προχωρά σε τελικό στάδιο το έργο της Ενεργειακής Αναβάθμισης και αυτά είναι μόνο ενδεικτικά μερικά από τα επιτεύγματα του τελευταίου τριμήνου.

Σημειώνεται ότι σύντομα αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας προκήρυξης προσλήψεων 700 ιατρών, 4.000 νοσηλευτών καθώς και 910 λοιπών ειδικοτήτων εργαζομένων, τις οποίες εξήγγειλε το Υπουργείο Υγείας, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα λοιπά αιτήματα στελέχωσης των θέσεων με μόνιμο προσωπικό.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pistiolas omilia 1000x563 (1) Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button