Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η «δημοτική οικογένεια» Ι.Π. Μεσολογγίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Κώστας Λύρος: «Υγεία, υπομονή και προσήλωση στους στόχους μας»

Τις ευχές του για μια χρονιά με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα μετέφερε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος προς τους εργαζομένους, κατά την διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου. Λόγω των συνθηκών, στην αίθουσα παρευρέθηκαν μόνο διευθυντές και προϊστάμενοι υπηρεσιών.

Στο μήνυμά του για την νέα χρονιά, ο Κώστας Λύρος τόνισε πως «Περισσότερο από ποτέ η άμεση συνεργασία, ο συντονισμός κι η αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας είναι απαραίτητα προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της νόσου covid-19.

Οι πολίτες είναι οι τελικοί αποδέκτες του έργου μας. Ειδικά δε, τώρα όπου η πανδημία έχει απορρυθμίσει σοβαρά την καθημερινότητα, οι δημότες έχουν μεγαλύτερες ανάγκες στήριξης, διευκόλυνσης της καθημερινότητάς τους κι απλούστευσης των συναλλαγών τους με τις υπηρεσίες.

Ελπίζω αυτή η δοκιμασία για όλους μας να λάβει σύντομα τέλος. Να επανέλθουμε στους ρυθμούς και την ποιότητα της ζωής μας. Έως τότε όμως, απαιτείται μεγάλη προσοχή κι υπευθυνότητα.

Εύχομαι ολόψυχα στους εργαζομένους του Δήμου μας και τις οικογένειές τους υγεία, υπομονή και προσήλωση στους στόχους μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button