ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Κατοχής

Αρνητική εξέλιξη ίσως στην πιο κρίσιμη περίοδο της αρδευτικής περιόδου καταγράφτηκε σήμερα, με την ΔΕΗ να κατεβάζει τους διακόπτες σε τρία αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Κατοχής, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.

Αυτό συμβαίνει λίγο πριν εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει ΤΟΕΒ της Αιτωλοακαρνανίας κατά της ΔΕΗ, όταν είναι και πάλι κατεβάσει τους διακόπτες τον Μάϊο, εξαιτίας των χρεών των ΤΟΕΒ προς αυτήν.


Η ΔΕΗ υποχρεώθηκε από το Δικαστήριο να παρέχει ρεύμα στα αντλιοστάσια μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Πριν καν εκπνεύσει αυτή η προθεσμία όμως, προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων του ΤΟΕΒ Κατοχής.

Να σημειωθεί πως υπήρξε η προϋπόθεση οι ΤΟΕΒ θα εξοφλούν κανονικά τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους.
Η τρέχουσα περίοδος είναι εξαιρετικά κρίσιμη για μια σειρά από καλλιέργειες στην περιοχή της παραχελωϊτιδας και η μη ηλεκτροδότηση μπορεί να καταστεί καταστροφική, εφόσον παραταθεί.

Να θυμίσουμε πως τον Μάιο στην πρώτη εκδίκαση, υπέρ των αγροτών είχε καταθέσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης που είχε παραθέσει δράσεις και πρωτοβουλίες της Περιφέρειας που θα συμβάλουν, όπως είχε εξηγήσει, στην οικονομική εξυγίανση των ΤΟΕΒ.

Όμως η ΔΕΗ ασκεί εκ νέου πίεση με τη σημερινή της ενέργεια, με απρόβλεπτες ίσως συνέπειες στην αγροτική παραγωγή της περιοχής.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

 1. Ρε Αγαρηνοί Οιγουροι το νερό καί τό ρεύμα είναι βασικά κοινωνικά αγαθά, κόβετε τό μαραφέτι σάς αν έχετε που δεν το βλέπω και όχι νερό καί ρεύμα στους φτωχο ποιημενους από εσάς πολίτες και τούς δήμους. Το νερό ανήκει σε όλους και δωρεάν αφού πληρώναμε και πληρώνουμε φόρους με πολλά καπέλα για να γίνουν τα έργα για τα υδροηλεκτρικά φράγματα και για την ύδρευση τις πόλης. Πέρα από τούς φόρους για την νέα τάξη πληρώνουμε και στον δήμο είναι πόλοι οι νταβατζήδες βλέπετε.

 2. Το παράξενο που είναι; δεν πληρώνεις δεν έχει ρεύμα.

  Αν δεν πληρώνεις και ΕΧΕΙΣ ρεύμα τότε ποιος το πληρώνει; ΟΕΟ; ΟΕΟ;
  Μήπως ο υπουργός που “δίνει λύσεις;” ΟΧΙ
  Μήπως οι βουλευτές που “δίνουν λύσεις” ΟΧΙ
  Μήπως οι τοπικοί παράγοντες που “δίνουν λύσεις”; ΟΧΙ
  Εμείς το πληρώνουμε, ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΕΒ ΓΟΕΒ – ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button