Δυτική Ελλάδα

Οι Απόστρατοι γιόρτασαν την προστάτιδα τους Αγία Ειρήνη στο Αγρίνιο (φωτο)

apostratoi-agia-eirini (5)

Με θρησκευτική κατάνυξη οι Απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου, γιόρτασαν την προστάτιδα τους Μεγαλομάρτυρα Αγία Ειρήνη το Σάββατο 5 Μαΐου 2018.

Η εκδήλωση όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Αγρινίου.

Τελέστηκε θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας. Ο Πανοσιολογιότατος εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, αναφέρθηκε στο βίο και τα μαρτύρια που υπέστη η Αγία για τη Χριστιανική της πίστη. Ευχήθηκε υγεία και ευχαρίστησε τους Απόστρατους Αστυνομικούς για την κοινωνική τους προσφορά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας κ. Χριστίνα Σταρακά, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κ. Βασίλειος Φωτάκης, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ.κ. Μαρία Παπαγεωργίου και Όλγα Σαλακίδου-Πιστιόλη, ο εκπρόσωπος του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων Υπολοχαγός κ. Τσίγκας, ο αναπληρωτής Διοικητής του Κλιμακίου Φύλαξης του Αεροδρομίου Αγρινίου Σμηναγός κ. Κωνσταντίνος Χουλιάρας, ο εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος Α/Δ κ. Παπανικολάου, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αιτωλ/νίας Πύραρχος κ. Μπόκας Χριστόφορος, ο Διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου Επιπυραγός κ. Πετράκης Ευστάθιος, ο Διοικητής του Τ.Τ. Αγρινίου Α/Υ κ. Ντζιακώστας Μιχαήλ, ο Διοικητής του Τ.Α.Ε. Αγρινίου Α/Υ κ. Νταλαπέρας Θεόδωρος, ο Διοικητής του Α.Τ. Κατούνας Α/Β κ. Κόκκιος Δημήτριος, ο Διοικητής του Α.Τ. Εμπεσού Υ/Α κ. Ράπτης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ Ακαρνανίας Αντώνιος Κωστάκης, ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ακαρνανίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών κ. Κώστας Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ νομού Αιτωλ/νίας Αντ/ρχης ε.α. κ. Τσάντζαλος Περικλής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλ/νίας κ. Σιδηρόπουλος Δημοσθένης, ο Πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Αιτωλ/νίας κ. Σαψάκης Γεώργιος, Απόστρατοι Στρατηγοί των Ε.Δ. και Σ.Α., πλήθος μελών του Συλλόγου με τις οικογένειές τους και φίλοι των Αποστράτων.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτριος Τσούνης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τόνισε την ιδιαίτερη ευαισθησία και την απερίγραπτη αγάπη των Αποστράτων για την Αγία Ειρήνη και ευχήθηκε η προστάτιδα να χαρίζει υγεία και ειρήνη. Ανέφερε ότι ο Σύλλογος το έτος 2018 γιορτάζει τα 70 χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας του, επιδεικνύοντας πλούσιο κοινωνικό έργο στην πόλη του Αγρινίου και την ευρύτερη περιοχή.

Χαιρετισμό και ευχές στην εκδήλωση απηύθυνε ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με δεξίωση και βράβευση με την εικόνα της Προστάτιδας στους Προέδρους των Συλλόγων Ποντίων Αιτωλ/νίας “Δημήτρης Ψαθάς” και Παγκρητίου Συλλόγου Αιτωλ/νίας, Αστυνομικών σε ενεργεία για την προσφορά τους στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής.

apostratoi-agia-eirini (1)

apostratoi-agia-eirini (2)

apostratoi-agia-eirini (3)

apostratoi-agia-eirini (4)

apostratoi-agia-eirini (5)

apostratoi-agia-eirini (6)

apostratoi-agia-eirini (7)

apostratoi-agia-eirini (8)

apostratoi-agia-eirini (9)

apostratoi-agia-eirini (10)

apostratoi-agia-eirini (11)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button