Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Η απάντηση του Κ.Υ. Αγρινίου για τις καθυστερήσεις στα rapid test για κορωνοϊό

Σε απάντηση της ανάρτησης για την εξυπηρέτηση των πολιτών στο Κέντρο Υγείας του Αγρινίου,για λήψη test covid 19, ο υπεύθυνος του Κέντρου Βασίλης Σκορδάς, αναφέρει σε έγγραφη απάντηση του ότι:

“Σήμερα ελέγχθηκε σχεδόν το σύνολο του προσωπικού της Μονάδος καθώς και όλοι οι ασφαλισμένοι που ήρθαν σε επαφή την Δευτέρα 28/12/2020 και Τρίτη 29/12/2020 με ιατρό της Μονάδος που βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού, επίσης και όλα τα ημερήσια τακτικά ραντεβού για test covid 19.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν να δημιουργηθεί σχετική καθυστέρηση λόγω μεγάλου όγκου λήψεων test covid 19.

Δυστυχώς το agriniopress δημοσίευσε χωρίς να γνωρίζει και ελέγξει την εγκυρότητα της “καταγγελίας” και χωρίς να ερωτηθώ για το εν λόγω θέμα που προέκυψε.

“Απαιτώ την ανάρτηση της απάντησής μου σε πρώτη θέση στο sait σας καθώς και το «κατέβασμα» του άρθρου σας εντός της ημέρας και επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου”, καταλήγει η απάντηση του κ. Σκορδά.

Στην παραπάνω απάντηση προκύπτει βέβαια η επιβεβαίωση της καταγγελίας, που έγινε επώνυμα στο facebook, από γνωστό συμπολίτη, που ταλαιπωρήθηκε αν και είχε κλείσει ραντεβού για rapid test στο Κέντρο Υγείας και είχε κληθεί να βρίσκεται εκεί από τις 9 το πρωί. Εντύπωση μαλιστα προκαλεί το γεγονός ότι έγινε έλεγχος στο προσωπικό της μονάδας επτά μέρες μετά την επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Το agriniopress, ως οφείλει δεοντολογικά, αναρτά την απάντηση του κ. Σκορδά, και ασφαλώς – παρά την σχετική “απαίτηση”- δεν προτίθεται να “κατεβάσει” οποιαδήποτε ανάρτηση καταγγελίας που έχει γίνει μαλιστα επώνυμα και κατ’ουσίαν, επιβεβαιώνεται.

Ως προς τους ελέγχους στο προσωπικό, το Κ.Υ. ενημερώνει πως “τα test covid-19 δεν έγιναν μετά από επτά αλλά από πέντε ημέρες με αρχή την Τετάρτη που είχαμε ενημέρωση για την νόσηση του υπαλλήλου.Πριν τις πέντε ημέρες τα αποτελέσματα των testείναι αναξιόπιστα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button