Αυτοδιοίκηση

Η απάντηση του Αποστόλη Σόμπολου για τη διαγραφή του από το "Δυνατό Ξηρόμερο"

po- apostolis sompolos
Απάντηση για τη διαγραφή του από τη δημοτική παράταξη “Δυνατό Ξηρόμερο” έδωσε με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ξηρομέρου, Αποστόλης Σόμπολος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κόσμος του Ξηρομέρου με εξέλεξε ως Δημοτικό Σύμβουλο για να προασπίζομαι το ατομικό του και δημόσιο συμφέρον. Αυτό πιστεύω ότι έπραξα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρέπει να τονίσω ότι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ενός Δημοτικού Συμβουλίου η διαλογική συζήτηση που εξελίσσεται μεταξύ των συμβούλων και οι θέσεις ή οι απόψεις που εκφράζονται διαμορφώνει την τελική κρίση για αποδοχή ή μη ενός θέματος.

Δεν προκύπτει από κανένα κανονισμό ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος θα πρέπει για την τελική του απόφαση να ενημερώσει εκ των προτέρων τον Δήμαρχο και κυρίως πριν την διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου ή ότι και αν ακόμη έχει εκφραστεί θετικά για ένα θέμα στην πορεία δεν μπορεί να σχηματίσει αρνητική άποψη.

Απ΄ ότι φάνηκε οι δημοκρατικές διαδικασίες καταλύονται μπρος στα θέλω. Αυτό φάνηκε και με την διαγραφή μου η οποία έγινε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς έστω να τηρηθεί ο τύπος. Τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές είναι απαράδεκτες.

Χαίρομαι που δεν αποτελώ πλέον μέρος ενός τέτοιου παλαιού τύπου πολιτικού συστήματος.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close