Αθλητισμός

Η απάντηση του αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη για τις "παραφωνίες" του ΔΑΚ

po-grizisΣε άρθρο του τοπικού blog basket247.gr  για τις “παραφωνίες”του ΔΑΚ Αγρινίου όπως αυτές διαπιστώθηκαν στον πρόσφατο αγώνα του Α.Ο.,  (διαβάστε εδώ) o αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αγρινίου Νίκος Γκρίζης έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα.
Αναλυτικά σημειώνει ο αντιδήμαρχος στον διαχειριστή του blog:
“Ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και σχετικά με τις επισημάνσεις σου, αναφέρω τα παρακάτω:

1ον) το κυλικείο δημοπρατείται εντός του μηνός Οκτωβρίου, αφού πρωτα έπρεπε να ξεπεραστούν προβλήματα, κυρίως γραφειοκρατικά. Πράγματι το κυλικείο στο ΔΑΚ είναι άκρως απαραίτητο, αφού συρρέει καθημερινά πολύς κόσμος, ειδικά τα ΣΚ, όπου διεξάγονται αγώνες διαφόρων αθλημάτων, μικρών και μεγάλων κατηγοριών.
2ον) όσον αφορά το θέμα του ιατρείου, όπως γνωρίζεις το γήπεδο παραχωρείται στο γηπεδούχο σωματείο, το οποίο μεριμνά και για ιατρό αγώνα. Το ιατρείο του ΔΑΚ είναι πλήρως εξοπλισμένο για την παροχή πρώτων βοηθειών αλλά η παρουσία ιατρού ή νοσηλευτού γίνεται με μέριμνα του γηπεδούχου σωματείου. Εξάλλου, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, μετά και τη συνταξιοδότηση της τελευταίας νοσηλεύτριας και βάσει των μηνομιακών υποχρεώσεων απαγορεύονται οι προσλήψεις προσωπικού.
Τέλος, αφού ευχαριστήσω για τα καλά σου λόγια, πρέπει να επισημάνω ότι το ΔΑΚ και οι εγκαταστάσεις του, οι οποίες για χρόνια παρέμειναν στα αζήτητα, πρέπει να αποτελούν μέριμνα και φροντίδα όλων μας, αφού χρήστες του τυγχάνουμε εμείς οι δημότες αυτής της πόλης.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Νίκος Γκρίζης

basket247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close