ΕξελίξειςΠολιτική

Η απάντηση της X.A. στην ανακοίνωση του Ε.Κ. Αγρινίου

geg-epeisodia-agios11

Στην απάντηση της η Χ.Α. Αιτωλ/νίας, χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα κατά του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, που το χαρακτηρίζει “παραμάγαζο του ΚΚΕ”.

Αναφέρεται συγκεκριμένα:

“Το Ε.Κ.Α. έχοντας αποτύχει στον ρόλο του να προστατέψει τα συμφέροντα των Ελλήνων εργατών έναντι της μαύρης εργασίας που προσφέρουν οι λαθρομετανάστες στα ντόπια αφεντικά, έχει καταντήσει παραμάγαζο του υπό διάλυση κουκουέ.

Του προδοτικού ΚΚΕ που έγραφε κάποτε, ”…οχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία, (εννοεί την ήττα του Ελληνικού Στρατού!!!) μα και  την επιδιώξαμε.” !!!
Αυτοί οι ανιστόριτοι τύποι, ήρθαν με μοναδικό σκοπό να προσπαθήσουν να εμποδίσουν την κατάθεση στεφάνου από Έλληνες Εθνικιστές! Φυσικά και δεν τα κατάφεραν , η κατάθεση έγινε κανονικά από τον Συναγωνιστή Κ. Μπαρμπαρούση!

Κοροϊδία φυσικά, ήταν η παράταιρη παρουσία τους στο χώρο, και αναρωτιέται κανείς, τί ήρθαν να κάνουν σε μια τελετή μνήμης για την οποία ευθύνονται οι σύντροφοί τους της σοβιετικής Ρωσίας, οι οποίοι εξόπλισαν τους νεότουρκους του εξισλαμισμένου Εβραίου Κεμάλ Ατατούρκ; 
 
 Δεν έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, οι απάτριδες (!), δεν έκαναν ούτε τον Σταυρό τους, οι άθεοι (!), και το μόνο που φώναξαν ήταν το “ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ”, αναπολώντας τα εγκληματικά κατορθώματα των παππούδων τους.

Εμείς οι Εθνικιστές, για άλλη μια φορά τους απαντούμε, αναρχικοί και μπολσεβίκοι, αυτή η γη ΔΕΝ σας ανήκει!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button