Αυτοδιοίκηση

Η ανακοίνωση του Δήμου Ναυπακτίας για την οικονομική ενίσχυση των 422.200€

epi-dimarxeio-nafpaktos
Ανακοίνωση του Δήμου Ναυπακτίας:

Αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η υπ’ αριθμ.26847/7-8-2017 πολυαναμενόμενη απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με την απόδοση ποσού 20.000.000,00 € σε μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, από τα έσοδα του Τέλους Διαφήμισης Κατηγορίας Δ’ και τα χρηματικά διαθέσιμα του λογαριασμού «Φόρος Ζύθου υπέρ Δήμων και Κοινοτήτων».

Σύμφωνα με την απόφαση στον Δήμο Ναυπακτίας αντιστοιχούν 422.200€ ετησίως, τα οποία θα διατίθενται για την κάλυψη είτε λειτουργικών δαπανών είτε για επενδυτικές δραστηριότητες και έργα και θα αποδοθούν με χρηματικές εντολές του Υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Σημειώνεται ότι μετά τον Δήμο Έδεσσας στον οποίο αντιστοιχούν 428.000€ ο Δήμος Ναυπακτίας λαμβάνει τον μεγαλύτερο ποσό επί συνόλου 85 δήμων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος: «Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη. Ο Δήμος Ναυπακτίας μετά τον Καλλικράτη έχει μεγαλώσει, έχει αυξημένες ανάγκες και η λήψη 422.200€ ετησίως αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα για τον σχεδιασμό του Δήμου μας και την υλοποίηση του προγράμματος της εκάστοτε Δημοτικής αρχής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button