Αθλητισμός

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ Μεσολογγίου στις εορτές για την 192η επέτειο της Mάχης του Ντολμά

pnoh-1Το Σάββατο 24/2/2018 η Ακαδημία  Στίβου ΠΝΟΗ Μεσολογγίου στήριξε τις εορτές Ντολμά για την 192η επέτειο της Mάχης και πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στους δρόμους θυσίας 1000μ και 7000μ

Αψηφώντας τον καιρό, που τελικά ήταν σύμμαχος καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, οι αθλητές της Ακαδημίας Στίβου ΠΝΟΗ Μεσολογγίου έδωσαν ψυχή και σώμα… Κοντά  όπως πάντα και οι γονείς των αθλητών.

“Αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς μας δρομείς για την προσπάθειά τους στα 1000μ. Συγχαρητήρια και στους μεγάλους μας δρομείς για την επίδοσή τους στον αγώνα των 7000μ.: Φαράντου Αγγελική (1η στην κατηγορία της) Μπελλάλη Εβελίνα (2η στην κατηγορία της), Κανούρη Ελένη (3η στην κατηγορία της), Ελευθέριος Διαμαντόπουλος (4ος στην κατηγορία του).

pnoh-2Στον αγώνα των 7000μ έλαβε επίσης μέρος και ο μικρός  αθλητής Ιωάννης Τζαμανής (Δ’ Δημοτικού) που αναδείχτηκε φυσικά 1ος στην κατηγορία του αφού ήταν και ο μοναδικός σε αυτή τη μεγάλη για την ηλικία του απόσταση!

 Συγχαίρουμε τέλος τους διοργανωτές που υλοποίησαν με επιτυχία όλους τους αγώνες, σε μια περίοδο αστάθειας καιρού και τους ευχόμαστε και του χρόνου!

pnoh-3Ο αθλητισμός είναι μια ανώτερη, ενωτικής φύσης, ψυχοπνευματική λειτουργία και πανανθρώπινη κοινωνική εκδήλωση, που βρίσκει την ιδανική της έκφραση μέσα από τον έντεχνο, αλλά άδολο, ανιδιοτελή και ανυστερόβουλο σωματικό αγώνα…”, καταλήγει η ανακοίνωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button