Δυτική Ελλάδα

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Blue Air θα «προσγειώνεται» το καλοκαίρι στο Άκτιο

koi-blue-airΝαυλωμένες πτήσεις προς πέντε προορισμούς σε διάφορα σημεία της Ελλάδας σχεδιάζει να πραγματοποιεί κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο η ρουμανική εταιρεία χαμηλού κόστους Blue Air, μεταξύ των οποίων θα είναι και το αεροδρόμιο Ακτίου/Πρέβεζας. Η εταιρεία ενισχύει το πτητικό πρόγραμμά της το οποίο συνδέει την Κύπρο με Ελλάδα πέραν των ναυλωμένων πτήσεων και μέσω αύξησης δρομολογίων προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

creew1 big

Πιο ειδικά αναφέρεται ότι από τις αρχές Απριλίου ο αερομεταφορέας διαμόρφωσε τον αριθμό εβδομαδιαίων πτήσεων προς Αθήνα σε δέκα και προς Θεσσαλονίκη σε τέσσερεις, όλες με αφετηρία το αεροδρόμιο Λάρνακας.

Την ίδια στιγμή πηγές από την Blue Air αναφέρουν στο καλά ενημερωμένο site «InBusinessNews» ότι κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα πραγματοποιούνται ναυλωμένες προς πέντε προορισμούς της Ελλάδας, οι οποίοι βρίσκονται εκτός αστικών κέντρων.

Πιο συγκεκριμένα οι εν λόγω προορισμοί είναι:

  1. Καβάλα, μία πτήση την εβδομάδα

  2. Χανιά, μία πτήση την εβδομάδα

  3. Σκιάθος, δύο πτήσεις την εβδομάδα

  4. Πρέβεζα, δύο πτήσεις την εβδομάδα

  5. Ηράκλειο, μία πτήση την εβδομάδα

Κατά τους δύο πρώτους μήνες ενισχυμένης παρουσίας της Blue Air στην Κύπρο, δηλαδή αφότου οι Κυπριακές Αερογραμμές τερμάτισαν τη λειτουργία τους η εταιρεία έχει μεταφέρει σχεδόν 20 χιλιάδες επιβάτες προς την Ελλάδα, μέσω 100 –περίπου- πτήσεων. Η Blue Air δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2008 και βάσει υπολογισμών της εταιρείας έχει διακινήσει από και προς τη χώρα σχεδόν 600 χιλιάδες επιβάτες. Από τον αερομεταφορέα τονίζεται ότι υπάρχουν πλάνα για επέκταση του πτητικού προγράμματος με αφετηρία την Κύπρο και προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 

InBusinessNews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button