Ροή Ειδήσεων

Η 3η γενική συνέλευση του ΤΑΥΦΕ στο Αγρίνιο (φωτο)

koi-tayfe-agrinio (2)
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η γενική συνέλευση των ασφαλισμένων του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΑΥΦΕ ΝΠΙΔ) στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν και συζητήθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο, τα στελέχη του ταμείου και ιδιαίτερα από τον πρόεδρο της επενδυτικής επιτροπής και καθηγητή οικονομικής των επιχειρήσεων & αγορών του τομέα οικονομικής επιχειρήσεων και χρηματοοικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην εκτελεστικού προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου εταιρειών Ελληνικά Χρηματιστήρια, κ. Παναγιώτη Αλεξάκη, τον αναλογιστή του ταμείου κ. Γιώργο Μαρκολέφα, τον ορκωτό ελεγκτή λογιστή της εταιρείας ΣΟΛ ΑΕΟΕ, κ. Ελευθέριο Σαμιώτη και τον εντεταλμένο σύμβουλο του ΤΑΥΦΕ & Επίτιμο Πρόεδρο του ΤΕΑΥΦΕ ΝΠΔΔ, κ. Γεράσιμο Κονιδάρη, κάλυψαν όλες τις πτυχές του Ασφαλιστικού Ταμείου του Φαρμάκου και δόθηκαν απαντήσεις στους ασφαλισμένους.

koi-tayfe-agrinio (3)

Οι ασφαλισμένοι του Ταμείου ενέκριναν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του έτους 2016, τον προϋπολογισμό του έτους 2017 και το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο του ταμείου (2017-2021). Η υλοποίηση δε, του οράματος για τη δημιουργία ενός Ταμείου σύγχρονου, αποτελεσματικού, που θα αποτελέσει πρότυπο για την κοινωνική ασφάλιση στην χώρα, επισφραγίστηκε με την ομόφωνη αποδοχή όλων των προτάσεων που κατατέθηκαν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του ταμείου.

koi-tayfe-agrinio (4)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές του νομού, κ. Γιώργος Βαρεμένος και ο κ. Κώστας Καραγκούνης.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνα Ρετσινά, τα μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και οι συνεργάτες του Ταμείου, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στα Σωματεία εργαζομένων στο Φάρμακο του νομού Αιτωλοακαρνανίας και σε όλους τους ασφαλισμένους, που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση.

koi-tayfe-agrinio (1)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button