Δυτική Ελλάδα

Hμερίδες eTwinning για εκπαιδευτικούς σε Αγρίνιο και Ναύπακτο

etwinning2

Πρόσκληση παρακολούθησης ημερίδων eTwinning(eTwinningLive) για εκπαιδευτικούς Α’ Βαθμιας και Β’ Βαθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 26/05/2018, στο 5ο ΓΕΛ Αγρινίου (09:00 – 11:00) και στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου (12:00 – 14:00).

Το eTwinning(www.etwinning.gr) – Η Κοινότητα για τα σχολεία της Ευρώπης – είναι μια σφύζουσα κοινότητα εκπαιδευτικών από όλη την Ευρώπη, όπου τα μέλη της μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες, από συζητήσεις με συναδέλφους μέχρι την υλοποίηση συνεργατικών έργων, ενώ παράλληλα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ποικίλες ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης τόσο μέσω διαδικτύου όσο και διά ζώσης. Σήμερα το eTwinning είναι ίσως το μεγαλύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών στην ιστορία της εκπαίδευσης. Περισσότερα από 500.000 εκπαιδευτικοί σε 190.000 σχολεία έχουν εγγραφεί σε αυτό. Η καρδιά του eTwinning έγκειται σε μια πολυσύνθετη ψηφιακή πλατφόρμα, προσβάσιμη στο www.etwinning.net και διαθέσιμη σε 28 γλώσσες.

Το eTwinning προσφέρει μεγάλη υποστήριξη στους χρήστες του. Σε καθεμία από τις συμμετέχουσες χώρες (38 προς το παρόν) μια Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΕΥΥ) προωθεί τη δράση, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση στους τελικούς χρήστες και διοργανώνει πλήθος δραστηριοτήτων σε εθνικό επίπεδο. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, υπεύθυνος για τον συντονισμό του eTwinning είναι η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης (ΚΥΥ) υπό τη διοίκηση του European Schoolnet, μιας κοινοπραξίας 31 Υπουργείων Παιδείας.

ToeTwinning αποτελεί το μοναδικό εργαλείο για εξεύρεση συνεργατών για όλα τα Erasmus+ έργα και εξελίσσεται σε μια πολύ ισχυρή πλατφόρμα συνεργασίας μεταξύ των σχολείων, υποστηρίζοντας όλων των ειδών προγραμμάτων σχολικής συνεργασίας και κινητικότητας
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η ΕΥΥ eTwinning, στο πλαίσιο των workshops που έχει προγραμματίσει για το 2018 σε όλους τους νομούς της Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες – workshops.

etwinningΓια να δηλώσετε συμμετοχή, κλικάρετε στον σύνδεσμο, κάτω από τις προσκλήσεις.

Ακολουθούν οι δύο προσκλήσεις:

Πρόσκλησησχετικά με την ημερίδαγια αρχάριους στο Αγρίνιο – 26/05/2018στις 09:00 το πρωί.

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinningκαι ο πρεσβευτής του eTwinningγια τη Δυτική Ελλάδα, Γιώργος Γιωτόπουλος,προσκαλούν αρχάριους και λιγότερο έμπειρους συναδέλφους εκπαιδευτικούς  στην ενημερωτική ημερίδαμε τίτλο «eTwinningLive», το Σάββατο στις 26Μαΐου 2018 και ώρα 09:00 π.μ., στο 5ο ΓΕΛ Αγρινίου. Μετά το τέλος της εισήγησης θα λάβει χώρα και workshop εγγραφής στην πλατφόρμα live.etwinning.net.

Σε όσους/όσες το παρακολουθήσουν θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να δηλώσετε απευθείας συμμετοχή:

etwinning1http://www.etwinning.gr/2011/events/reservations.php?id=1156

Πρόσκληση σχετικά με την ημερίδα για αρχάριους στη Ναύπακτο – 26/05/2018στις 12:00 το μεσημέρι.

Η Ελληνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinningκαι ο πρεσβευτής του eTwinningγια τη Δυτική Ελλάδα, Γιώργος Γιωτόπουλος,σας προσκαλούν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «eTwinningLive», το Σάββατο στις 26Μαΐου2018 και ώρα 12:00, στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου.Μετά το τέλος της εισήγησης θα λάβει χώρακαι workshop εγγραφής στην πλατφόρμα live.etwinning.net.

Σε όσους/όσες το παρακολουθήσουν θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Πατήστε στον πιο κάτω σύνδεσμο για να δηλώσετε απευθείας συμμετοχή:

http://www.etwinning.gr/2011/events/reservations.php?id=1157

Υπεύθυνος διοργάνωσης workshop: Γιωτόπουλος Γεώργιος (ggiotop[at]sch.gr, ggiotop[at]gmail.com), Πρεσβευτής Δυτικής Ελλάδας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button